20. října 2022 • 12:45

TI2022: Nezastavitelný Storm Spirit od BOOMa dovedl Gaimin Gladiators k vítězství nad Fnatic

Autor: Igor Putivlskij
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Poslední česká naděje na probíhajícím The International 2022 je stále ve hře o Aegis of Champions. Miroslav "BOOM" Bičan spolu s Gaimin Gladiators porazili v napínavém best-of-one duelu filipínskou Dota 2 sestavu Fnatic. Bičan se stává historicky nejlepším a nejúspěšnějším Čechem na The International.



Dnešním ránem začala vyřazovací část prvního asijského The International - The International 2022, která nabídla „bezedné moře“ zajímavých a nervydrásajících zápasů a hlavně nečekaných výsledků.

Ve vrchním pavouku si hráči Team Secret pohráli s čínskými titány PSG.LGD a poslali je do lower bracketu. EG překvapivě prohráli s Thunder Awaken, no a aby toho nebylo málo, tak Team Spirit nestačili na připravenou pětici BOOM Esports.

My jsme netrpelivě vyčkávali na start rozhodujícího zápasu Gaimin Gladiators v čele s BOOMem a Fnatic o postup do druhého kola pavouku poražených. Hralo se na jedno vítězství a nepředvídatelný souboj nakonec dopadl dobře pro českého midaře ve službách evropského týmu.

Miroslav "BOOM" Bičan byl strůjcem velmi důležitého vítězství nad jihoasijským klubem Fnatic. Jeho výborně zahraný Storm Spirit (6/3/23) s celkem rychle postaveným Aghanim's Scepterem se stal klíčem k úspěchu jeho družstva.

Zítra BOOM a spol mají volno a v sobotu ve čtyři ráno je čeká standardní bes-of-three souboj s rozjetou Tundra Esports nebo seriózními OG. Bude záležet, kdo z těchto dvou silných kolektivů prohraje a spadne tak do loser bracketu.

Momentální prize pool The International 2022

 

The International 2022 s českým komentářem

***

Nenechte si ujít:

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud