24. listopadu 2022 • 14:50

Pakazova parta se stala součástí Evil Geniuses. Bývalí hráči Thunder Awaken mají nový herní domov

Autor: Igor Putivlskij
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jihoamerická parta dotařů, která na The International 2022 všechny mile překvapila a málem skončila ve čtyřce nejlepších týmů nejbohatšího světového turnaje, se přesunula pod křídla americké organizace Evil Geniuses. Klub nedavno dal sbohem dlouholeté nadvládě Arteezyho a Bulby a nyní vítá ve svých řadách mladou krev.



Šuškanda se oficiálně potvrdila a do EG zamířila peruánská Dota 2 kostra Thunder Awaken, doplněná zkušeným bolívijským offlane hráčem Adriánem "Wisper" Doblesem z beastcoast.

Hráči Thunder Awaken a beastcoast nadělali pořádný bordel na singapurském The International. Předvedli skvělou týmovou a agresivní hru, která zaskočila nejednoho soupeře.

Ex Thunder Awaken, stejně jako vítězové letošního The International - Tundra Esports v čele se Slovákem Oliverem "skiter" Lepkem dominovali ve svých skupinách a předvedli výborný herní výkon v play-off dotařského turnaje roku, což se nedalo říct o bývalé pětici hráčů EG, která sice vyhrála skupinu A, ale totálně vyhořela ve vyřazovací fázo offline klání.

Změna u géniů byla potřeba jako sůl, i když byla docela bolestivá pro nejstarší americký klub, zejména co se týče média a popularity, jelikož nesmírně oblíbený Artour "Arteezy" Babaev je synonymem a tváří severoamerické Doty.

Podepsání mladých a hladových po vítězství peruánsko-bolívijských hráčů je logický krok ze strany managementu populární multigaminové organizace. Kluci jsou náramně motivovaní a navíc jejich apetit bude o něco skromnější, něž u předešlé Dota 2 skvadry.

Aktuální Dota 2 sestava Evil Geniuses

  • Crhistian "Pakazs" Casanova - Carry (1)
  • Jean "Chris Luck" Salazar - Mid (2)
  • Adrián "Wisper" Dobles - Offlane (3)
  • Farith "Matthew" Huamancaja - Soft Support (4) - Kapitán
  • Jose "Pandaboo" Hernandez - Hard Support (5)
  • Juan David "Vintage" Angulo Nicho - Trenér

 

***

Nenechte si ujít:

 

Zdroj: Twitter

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud