13. března 2021 • 13:00

Další zaváhání favoritů, kromě Castera postoupil Baníkovec či zástupce Sigmy

Autor: njc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tři otevřené kvalifikace, přes tisíc přihlášených hráčů, dvanáct postupujících. První fáze eLEAGUE se pomalu chýlí ke konci, v closed kvalifikaci zbývají poslední čtyři místa. Kdo v pátek doplnil stávající osmičku borců?



O největší překvapení se ve finálových soubojích postaral Martin „FCMARTIN“ Hrabina, který vyřadil plzeňského Lukáše „T9Laky“ Poura. Finalista poslední CZC.cz iSport Ligy tak bude v pondělí 15.3. bojovat o poslední šanci na postup. Největší problém měl však olomoucký mladík s Lumasou reprezentujícím slovenský Slovan Bratislava (5:4).

Se všemi šesti soupeři si poradil také Miroslav „totikjepan“ Toth. Zástupce ostravského Baníku si po víkendovce v Top 200 připsal další úspěch, během své jízdy nebyl zastaveni ani Karlem „Modri“ Modrákem nebo Dominikem „Sobla“ Soblahovským.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Laky i Emerickson zaváhali, v eLEAGUE postupuje Marioooso či Cristy

Do Top 16 se podívá také v pořadí druhý sparťan Martin „Caster“ Štěpán. Ten prošel svými špíly bez větších problémů, za první tři kola si připsal skóre 31:1. Až poslední BO2 sérii proti Jakubu „Kordas“ Koryťákovi si zkomplikoval, když ztratil dvoubrankové vedení, nakonec ale zápas dovedl do vítězného konce.

Posledním postupujícím je Tomáš „sirisetsedm“ Novotný, který si na nedostatek silných soupeřů rozhodně stěžovat nemohl. Po jízdě v prvních třech kolech si poradil s Janem „Emerickson“ Krupičkou i Štěpánem „RIIJK“ Sobockim a zaslouženě se tak podívá mezi elitní šestnáctku.

V pondělí 15.3. nás čeká tuhý boj o poslední čtyři vstupenky do uzavřené kvalifikace, přihlaš se i ty!

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud