11. května 2021 • 14:30

Nové ikony ve FIFA 22? Ve hře je Wesley Sneijder i Iker Casillas

Autor: njc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Team of the Season ve FIFA 21 je v plném proudu a s ním i spekulace ohledně dalšího fotbalového simulátoru z dílny EA Sports. Jako každý rok jsou jedním z hlavních témat nové ikony. My jsme vytipovali pět fotbalových legend, které by se mohly objevit ve FIFA 22.



Wesley Sneijder

V roce 2010 byl součástí stříbrného týmu Nizozemska na Mistrovství světa v Jižní Africe, o čtyři roky později získal v Brazílii bronz. Vítěz Ligy mistrů s Interem Milán patří mezi největší hvězdy záložních řad 21. století. Kariéru ukončil před dvěma lety v Kataru.

Ve Fifě byl Wesley Sneijder naposledy ve FIFA 18, největší základní rating dostal nizozemský středopolař ve FIFA 12 (88), kdy ještě bojoval v dresu milánského Interu. V roce 2017 se Sneijder dočkal jediné Team of the Season karty (90).

Cafu

Dvojnásobný mistr světa, dvojnásobný vítěz Copa América nebo šampion největší evropské soutěže Ligy mistrů. Výpis úspěchů brazilské legendy nezná konce.

Cafu ukončil kariéru v roce 2008, v Ultimate Teamu si ho tak hráči do svých řad zvolit nemohli. V kariérním módu však Cafú patřil na začátku tisíciletí mezi nejlepší krajní beky ve hře. Jeho karta ikony by rozhodně stála za to.

Iker Casillas

Španělský mág mezi třemi tyčemi je právem považován za jednoho z nejlepších fotbalových brankářů všech dob. Iker Casillas zažil úspěšných sedmnáct let v hlavním městě Španělska, s Realem Madrid vyhrál vše, co se dá.

FIFA 21 je první, v jejímž Ultimate Teamu legendu madridského Realu nenajdeme. Top rating dostal Casillas ve FIFA 13, kdy s Realem vyhrál potřetí Ligu mistrů a stal jednou z hvězd TOTS s ratingem 95.

Vincent Kompany

Podobné dlouhodobosti jako Iker Casillas se ve FIFA Ultimate Teamu těší také legendární stoper Manchesteru City Vincent Kompany. Od FIFA 10 si mohli hráči po celém světě do své sestavy vybrat právě bojovného Belgičana.

Kartou s Ratingem 95 se může pyšnit také Vincent Kompany, ve FIFA 18 jej EA Sports obdarovali speciální End of an Era kartičkou.

Lúcio

Největší porci své kariéry sice Lúcio odkopal v německé Bundeslize, největších úspěchů ale dosáhl v Interu Milán. V Itálii ovládl Ligu mistrů i Mistrovství světa ve fotbale klubů.

Narozdíl od svého brazilského kolegy se však ukázal ve FIFA Ultimate Teamu. Nejlepší kartou byla hned ve FIFA 10 89 rated základní zlatá karta. Lúcio patřil mezi rychlejší stopery a jeho ikona by mohla patřit mezi ty oblíbenější.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud