20. května 2022 • 15:50

Ukaž svoje skills ve FIFA 22! Přihlas se do kvalifikace na turnaj eLEAGUE

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zítra a pozítří - tedy v sobotu 21. a v neděli 22. května - proběhnou otevřené kvalifikace na turnaj v herním titulu FIFA 22 eLEAGUE. Věříš si a chceš ukázat, co v tobě je? Tak na nic nečekej. Třeba se dostaneč do velkolepého finále, které je na programu v sobotu 28. května v pražském fotbalovém obchodě 11teamsports. Kromě prize money budeš moci vyhrát i nějaké kousky z prodejny. 



Veškeré informace, jak se přihlásit a jak bude vypadat formát turnaje najdeš na tomto nebo tomto odkazu.

Z kvalifikace můžeš postoupit rovnou do skupinové fáze a utkat se s československou špičkou. Kdo ví, třeba narazíš hned v úvodu na T9Lakyho, který svojí účast na turnaji potvrdil. 

Kromě finále ve FIFA 22 se v 11teamsports bude konat i fotbalový turnaj 1v1

Skupinové fáze se zúčastní celkem 16 hráčů, kteří jsou rozděleni do 4 skupin po 4 hráčích a odehrají zde zápas každý s každým ve formátu BO2. Dva nejlepší hráči postupují do play-off.

Vyřazovací část odstartuje v pátek 27. května, semifinále, duel o třetí místo a finále se uskuteční v sobotu 28. května v obchodě 11teamsports v Ječné ulici v Praze.

Atraktivní prostor fotbalového shopu kromě vyvrcholení virtuálního turnaje nabídne také turnaj v reálném fotbale - jeden na jednoho. Vyhrát můžeš super ceny přímo z obchodu. 

V rámci eLEAGUE se pak rozdá 60 tisíc korun. 1. místo: 40 000 Kč 2. místo: 15 000 Kč 3. místo: 5 000 Kč

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud