11. října 2022 • 17:10

For Games: FIFA turnaj ovládl T9Laky! Hráči měli na sžití s novou verzí jen pár dní

Autor: Kateřina Sauerstromová
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Diváci měli možnost sledovat vůbec první esportový turnaj ve hře FIFA 23. S nově vydanou hrou si nejlépe poradil Lukáš Pour alias T9Laky. O pocitech z výhry a dojmech z nového titulu se podělil v exkluzivním rozhovoru pro Sazka eLEAGUE.



Počáteční nervozita

Velkolepá akce před živým publikem teprve po několika dnech od vydání hry. Účastníky FIFA turnaje čekala na For Games opravdová výzva. “Začátek nebyl snadný, ta hra je venku teprve týden, takže jsem nevěděl, co od toho očekávat. Postupně jsem se rozehrál a v Playoff to už bylo lepší,” zhodnotil průběh turnaje jeho vítěz, T9Laky.

Nemohla chybět otázka na zhodnocení stavu hry. “Je to zvláštní, zatím nevím, co si o tom mám přesně myslet. Dá se hrát docela agresivně, což je super, zároveň mi přijde dobré, že soupeři jen tak neutečeš,” prozradil první dojmy reprezentant Viktorie Plzeň.

První turnaj první výhra

“Ze začátku jsem byl vůbec rád, že jsem postoupil. Ve třetím zápase mě potrápil Kubajz,” popisuje Laky cestu za vítězstvím. Mrkyy svým výkonem jasně ukázal, proč si ho Sampi vybralo,” ocenil T9Laky kvality svého finálové soupeře. Mrkyy po měsíci nového angažmá ukořistil stříbrnou medaili. Ze zlata se radoval již zmíněný Laky.

Záznam rozhovoru:

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud