15. dubna 2019 • 19:00

Fotbalové Teplice vstupují do světa eSportu! Mají i finalistu iSport LIGY

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Teplice míří do světa eSportu! Díky dohodě prvoligového klubu s týmem Nessus Gaming oblékne hned čtveřice hráčů FIFA teplický dres a bude "skláře" reprezentovat na turnajích. A to včetně CZC iSport LIGY, kde už jeden ze zástupců Teplic postoupil do online finále!



Manchester City, West Ham, Schalke, pražská Sparta, a teď i Teplice. Desátý klub FORTUNA:LIGY se připojuje mezi fotbalové kluby, které si založily eSportovou odnož. "Vnímáme obrovský marketingový potenciál světa her, eSports se v následujících letech bude rozhodně dále rozvíjet a nechceme zaspat hned na začátku, proto jsme moc rádi, že jsme se s Nessus Gaming dohodli na spolupráci," vysvětlil vznik eSportového týmu manažer marketingu a PR FK Teplice Martin Kovařík.

Zakladatelem týmu Nessus je Štefan Šraga, teplický rodák, který bude i jedním ze čtyř šťastných, kteří při turnajích FIFA obléknout dres "sklářů". "V Ústeckém kraji asi neexistuje prestižnější sportovní značka než je teplický fotbalový klub, proto pro nás bude čest na turnajích nosit žlutomodré barvy a reprezentovat klub ve světě eSports," říká Šraga.

Jeho spoluhráči budou Jiří “brynycho” Breycha, Dominik “seron” Čermák a Roman “angel” Protivínský, který z nedělní kvalifikace postoupil do online finále iSport LIGY.

Přihlaš se do poslední kvalifikace iSport LIGY ZDE>>>


Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud