14. května 2019 • 17:30

Hraješ Fifu? Dostaň se na Letnou! Startují nové kvalifikace iSport LIGY

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčí exkluzivně o Pastovi a kritice kouče: Tyhle věci nemám rád
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
VŠECHNA VIDEA ZDE

Napínavé souboje do poslední minuty, mnoho emocí a na konci osm šťastlivců. Startují online kvalifikace do CZC.cz iSport LIGY v hraní fotbalového simulátoru FIFA na herní konzoli PlayStation. Už 25. května se znovu rozběhne kolotoč, na jehož konci si to osm nejlepších rozdá na stadionu pražské Sparty v offline finále o prvenství v druhém turnaji ligové soutěže, jejíž vítěz na konci roku získá kromě hodnotných cen 100 tisíc korun. Uspěje znovu Lukáš „T9Laky“ Pour, nebo se bude radovat někdo jiný? To se dozvíme 15. června na Letné!



Baví tě Fifa? Rád měříš síly s dalším hráči? Neváhej a přihlas se ZDARMA do některé z kvalifikací CZC.cz iSport LIGY. Osm nejlepších, kteří projdou kvalifikacemi a následně i online finále, si to rozdá 15. června na stadionu pražské Sparty na Letné.

Celkový vítěz může získat až 20 tisíc korun a také důležité body do průběžného žebříčku. Ten utvoří pořadí všech pařmenů FIFA v Česku a na Slovensku! Na základě žebříčku se nejlepších 16 hráčů kvalifikuje do SUPERFINÁLE (16. listopadu), kde se rozhodne o mistrovi iSport LIGY. Nejlepší z nejlepších vyinkasuje 100 000 korun.

Zapoj se i ty na www.iSportLIGA.cz!

Generálním partnerem iSport LIGY je CZC.cz, které každému hráči věnuje voucher ve výši 100 Kč k nákupu nad 1000 Kč. Dalšími partnery iSport LIGY jsou Connect IT, Corny.

Staň se mistrem CZC.cz iSport LIGY Staň se mistrem CZC.cz iSport LIGYFoto Sport

Pátá online kvalifikace, hraná s klasickými FIFA týmy, startuje už 25. května. Novinkou je, že se šestá kvalifikace (29. května) odehraje v režimu FIFA ULTIMATE TEAM (FUT). Sedmá a osmá kvalifikace se odehrají 1. a 5. června.

Vítězem prvního ligového turnaje se na konci dubna stal Lukáš „T9Laky“ Pour, profesionální hráč Viktorie Plzeň.

„Musím říct, že až do finále to bylo prakticky bez překážky, když jsem vše vyhrál 2:0 na zápasy. Finále bylo ale hodně náročné, hlavně psychicky. Kobby hrál výborně a musím říct, že jsem měl velké štěstí. Proměnil jsem ale své šance a zvládl to,“ ulevilo se po úspěšném tažení Lakymu.

Podaří se mu ovládnout i druhý turnaj, nebo se na Letné bude radovat z vítězství někdo jiný? Jak zareagují na domácím stadionu hráči Sparty Emerickson a The Johny?

Harmonogram iSport LIGY

1. online kvalifikace (FIFA 19): 25. května (klasické týmy)
2. online kvalifikace (FIFA 19): 29. května (FIFA Ultimate Team)
3. online kvalifikace (FIFA 19): 1. června (klasické týmy)
4. online kvalifikace (FIFA 19): 5. června (klasické týmy)
Online finále: 9. června
Offline finále na stadionu Sparty na Letné: 15. června

Na offline finále iSport LIGY nechyběl Vácha. Hraju FIFU i střílečky. NHL? Na to je nejlepší David Bičík, říká
Video se připravuje ...

Exkluzivně z hrací sedačky! Žitný si to rozdal s Přikrylem ve FIFĚ. Kdo je větší pařmen?
Video se připravuje ...

Hrdlička: FIFU jsem komentoval už jako malý kluk, když jsme hráli s kamarády
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud