20. října 2019 • 21:09

T9Laky i Emerickson. Třetí turnaj iSport LIGY zná obsazení offline finále

Autor: apr
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Prošli nástrahami kvalifikace i online finále a vybojovali si místo mezi osmičkou hráčů, kteří si to v sobotu 26. října rozdají o prvenství v třetím turnaji CZC.cz iSport LIGY v hraní fotbalového simulátoru FIFA. Na offline finále bude mít svého zástupce esportový tým Sparty, Teplic, Plzně i Bohemians. Kdo vybojoval postup? 



Osmička úspěšných, tak by se dala nazvat skupina hráčů Fify, která si zajistila místo v sobotním offline finále třetího turnaje iSport LIGY.

Po strastiplné cestě kvalifikací a online finále se o prvenství utkají vítěz obou předchozích turnajů plzeňský T9Laky, a jeho týmový kolega JamesBony28, chybět nebude zástupce Sparty Emerickson, teplický Seron, ani dvojice hájící barvy Bohemians Caster a MrRici. Zbylými postupujícími jsou OndrykK a jako vůbec poslední si zajistil účast v offline finále Brynycho. 

Umístění v třetím turnaji má pro hráče velkou váhu. Rozhodne totiž o konečném složení SUPERFINÁLE! To proběhne 2. listopadu v pražském kině CineStar Anděl a zúčastní se ho 16 nejlepších z dlouhodobého žebříčku.

Přijít podpořit svého favorita můžeš i ty! Vstup je zdarma a diváci budou mít možnost vyhrát nejen novou Fifu 20, ale dokonce PlayStation 4 Pro. Ulož si facebookovou událost a nenech si tuto výjimečnou akci ujít.

SUPERFINÁLE iSport LIGY 2. listopadu CineStar Anděl SUPERFINÁLE iSport LIGY 2. listopadu CineStar AndělFoto isportliga.cz

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud