10. července 2021 • 14:48

Liquid dělá změny pro aktuální šestý týden LCS Summer, do základu se vrátil Alphari

Autor: Kateřina Sauerstromová
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Top laner Barney „Alphari“ Morris po více než měsíci startuje v základní sestavě Liquidu. Nahradil svého dosavadního zástupce Thomase „Jenkins“ Trana.



Alphari se vrací a může dokázat, že si své místo v základu zaslouží. Jenkins při jeho zastoupení prokázal slušné výsledky, trenér Jonas „Kold“ Andersen nicméně potvrdil, že se Alphari vrátil k tréninku se zbytkem základní sestavy a že dostane šanci bojovat o startovní pozici v LCS. 

Už z vyjádření trenéra je jasné, že Barney sice nastoupí pro aktuální týden LCS, ale zda se bude jednat o trvalou změnu se teprve rozhodne. Trenér Kold dále upřesnil, že oba topaři si rozdělí čas tréninku se zbytkem týmu a na základě jejich hry se rozhodne, kdo si místo v základu zaslouží víc.

První zápas s Dignitas tým Liquid s Alpharim zvládl. Alphariho nicméně čeká zbytek týdne LCS a s tím spojené zápasy s Immortals a Golden Guardians. Během spring splitu jednoznačně dominoval ostatním top lane hráčům, krátce po summer splitu byl ale poslán z neznámých důvodů na lavičku.

Pokud naváže na předchozí výsledky, bude pro Jenkinse velice těžké dostat se zpět do základu jako top laner. Naváže Liquid na včerejší vítězství s Dignitas? Další zápas čeká na hráče už 10.7. 2021 těsně před půlnocí českého času.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud