22. listopadu 2021 • 11:40

Doinb končí v FPX! Kde bude hvězdný mid laner bojovat v roce 2022?

Autor: njc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Spojení Kim „Doinb“ Tae-Sanga s organizací FunPlus Phoenix platilo od konce roku 2018 a Číně přineslo historický druhý titul světových šampionů. Jeden z nejuznávanějších midlanerů světového League of Legends ale po třech letech FPX opouští a stěhuje se do dalšího čínského celku.



V Číně FunPlus Phoenix patřili do top 2 a na Worlds jeli jako jeden z hlavních favoritů. Především s EDG měli být těmi, kteří pro LPL vybojují další světový titul. Jenže příběh FPX na posledních Worlds skončil mnohem dřív, než kdokoli čekal.

Ve skupině skončili na posledním místě. Cílem bylo finále, realita ale byla úplně jinde. Změny přijít musely. A taky přichází.

Po Gao „Tian“ Tian-Liangovi a Jang „Nuguri“ Ha-gwonovi se s týmem loučí Kim „Doinb“ Tae-Sang. Korejský mid laner reprezentoval FPX tři roky a během svých prvních dvanácti měsíců v organizaci ovládl Worlds. Teď se o podobný kousek pokusí v LNG.

Informaci o svém přestupu sdílel během živého vysílání. Na otázku, jestli v roce 2022 bude oblékat dres LNG, odpověděl jasně. „Ano, ano, je jisté, že se příští rok připojím. Oficiální oznámení vyjde v nejbližších dnech,“ řekl 24letý mid laner. Ten tak i nadále zůstává v čínské LPL.

Doinb se připojí k LNGFoto Youtube

„Rozhodnutí padlo dnes ráno. Dostal jsem nabídky od mnoha týmů, ale vybral jsem si LNG, protože hráči sami chtěli hrát se mnou,“ popsala celý přestup nová hvězda LNG. V celku se potká s Lee „Tarzan“ Seung-yongem, jedním z nejlepších junglerů světa. Společně se pokusí vytvořit nejlepší mid/jungle synergii čínského League of Legends.

Předpokládaná sestava LNG pro rok 2022:
Hu „Ale“ Jia-Le
Lee „Tarzan“ Seung-yong
Kim „Doinb“ Tae-Sang
Wang „Light“ Guang-Yu
Liao „Iwandy“ Ding-Yang

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud