25. dubna 2022 • 17:15

Tažení z lower bracketu. Evil Geniuses vyhráli LCS Spring a míří na Mid-Season Invitational

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jarní League Championship Series v LoL zná své vítězi. Titul vybojovali Evil Geniuses, jedna z nejstarších amerických profi organizací - založená v roce 1999. V Grand finale v texaském Houstonu jednoznačně porazili 100 Thieves 3:0. Povedl se jim navíc husarský kousek. Do finálového duelu se musel probojovat z Lower Bracketu.



Evil Geniuses vyhráli LCS ve své dlouholeté historii vůbec poprvé. Využili navíc systému, který je příznačný pro většinu esportových akcí - ve vyřazovací části na úvod prohráli, ale ze spodní části pavouka se nakonec dokázali probojovat do Grand Finále a v něm neprohráli ani mapu. Mezinárodní soupiska tvořená hráči z Korey, Polska, Kanady a USA si zkrátka na vysněný trůn svojí cestu odpracovala od píky. 

V semifinále upper bracketu nestačili Evil Geniuses na tým Liquid, v lower bracketu pak narazili na FlyQuest, které přehráli 3:1. Potom se Impact a jeho parťáci dostali do skvělé fazony a v dalších třech zápasech - včetně zmíněného Grand Finale - neztratili ani mapu.

EG díky prvenství na LCS získali slot na Mid-Season Invitational 2022, který je na programu už v květnu a kde se setká světová špička v League of Legends. 

Kvalifikované týmy na Mid-Season Invitational 2022:

DetonatioN

FocusMe

Saigon Buffalo

Team Aze

PSG Talon

RED Canids

Royal Never Give Up

İstanbul Wildcats

Evil Geniuse

G2 Esports

ORDER

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud