6. května 2022 • 12:00

Přestupy ve světovém LoL. Čech Dreedy má nového parťáka, Maple posílil tým TSM

Autor: Esportio, David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
Nahlédněte do kabiny Třince: kdo sbírá auta a kdo by mohl být ekonom. Kacetl je...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po neúspěšném jarním LCS splitu došlo u TSM na změny v sestavě. Místo Keaiduia a Takeovera zaujme pozici midlanera pro letní split Maple. Šachy si zahrál také management esportové sekce slavného katalánského celku FC Barcelony. Jakub "Dreedy" Viceník zůstává v týmu. Přivítá ale dvě posily.



Český toplaner Dreedy bude v létě 2022 nastupovat v nové sestavě. Barca se rozloučila s bulharským junglerem se slavným basketbalovým nickem - Lebronem. Katalánský klub se rozloučil i se švýcarským Luckym. 

Přichází Hades z Nizozemska, který bude operovat na pozici junglera. Za Luckyho zatím náhrada není oznámená. "O Luckym se vědělo, že má nejméne zkušeností v týmu a počítalo se tím, nicméně v létě slavný katalánský dres už oblékat nebude," přibližuje na webu Sazka Esport jeho korespondent Jakub Šedivý.

Organizace TSM našla záplatu v podobě Maplea

Změnu oznámila i jedna dlouhodobě z nejúspěšnějších severoamerických organizací v League of Legands - TSM. Maple se stává novým midlanerem týmu pro letní split LCS! Trenéři TSM věří, že by se měl bez problému umístit mezi tři nejlepší midlanery splitu.

Reakce je na místě. V jarním splitu  TSM na většinu svých soupeřů nestačili a skončili na předposledním devátém místě. Pouhé doufání ve zlepšení svých dosavadních hráčů se pro organizaci jevilo jako příliš velký risk, rozhodli se tedy pro přímé změny v sestavě.

Maple, který byl dosazen na pozici nového midlanera, se profesionálnímu hraní věnuje již svým devátým rokem a za sebou má mnoho velkých angažmá, kde za zmínku stojí především účast v čínské LPL za tým Suning.

Během štace u PSG Talon zas dokázal na obou mezinárodních turnajích minulého roku uhrát nad očekávání dobré výsledky. 

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud