24. března 2020 • 12:00

Slavia vstupuje do esportu. Angažovala FIFA hráče Kobbyho, další bude hledat

Autor: msl
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Slavia následuje konkurenty z branže a pouští se do esportových vod. Prvním členem je Martin "kobbycz" Strnad. "Další budeme v následujících měsících hledat mezi vámi fanoušky!" oznámil klub. O FIFA tým Slavie se budou starat profesionálové z Brute.



"Klub si uvědomuje významnou roli nových trendů jak ve společnosti, tak i ve světě sportu a rozhodl se po vzoru předních světových klubů přidat do dynamicky rozvíjejícího světa esports. Vstup je načasován i s ohledem na aktuální karanténní situaci, protože bychom rádi fanouškům v těchto náročných dnech přiblížili Slavii více alespoň tímto způsobem," oznámila Slavia na svém oficiálním webu.

Zároveň doplnila, že se chce v tématu esportu zaměřit také na informovanost v oblastech zdraví, stravování, či cvičení.

„Být prvním hráčem slávistického esports týmu je pro mě velká čest. Už od mala jsem velký fanoušek Slavie a vždy jsem chtěl být její součástí. Jsem tak rád, že se to nakonec povedlo aspoň takhle přes FIFU, když ne přes reálný fotbal,“ řekl Kobbycz, který se v minulém roce pravidelně účastnil offline finálových akcí CZC.cz iSport LIGY a v e:Lize vybojoval stříbrné medaile právě v dresu Slavie.

„Cílem je vyhrávat turnaje tady u nás v Česku, a pak určitě i prorazit na nějaký mezinárodní turnaj,“ má jasno Kobbycz.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud