21. dubna 2020 • 15:09

Nejlepší hráči druhého kola: V Dotě znovu vládl Supream, v CS:GO beastik

Autor: maa
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Druhé kolo Sazka eLEAGUE je za námi a stejně jako to první nabídlo spoustu zajímavých chvilek. Kromě týmových výkonů se blýskli i jedinci individuálně. Který z hráčů zaujal nejvíc odbornou porotu a získal si uznání i od samotných fanoušků?



Jak Counter-Strike: Global Offensive, tak Dota 2 jsou hry, kde se klade důraz zejména na týmovou spolupráci. Jenže výsledky dělají i jedinci. Jeden hráč tak dokáže svému týmu klidně vyhrát i předem ztracený zápas. To však nebyl případ druhého kola. Tam se nejvíce blýskli hráči z favorizovaných týmů.

Jak vybírání nejužitečnějšího hráče vlastně probíhalo? Odborná porota vybrala z každého zápasu toho nejlepšího hráče. Z nich pak fanoušci mohli hlasováním na instagramu Sazka eLEAGUE zvolit toho, který se jim v daném kole líbil nejvíc.

V sobotu proběhlo druhé kolo v MOBA hře Dota 2. Tam se favorité ze Sampi postavili do svého zatím nejtěžšího zápasu, protože proti nim stanuli hráči z Brute, kteří rozhodně nepatří mezi outsidery. Jenže v utkání samotném to tak nevypadalo.

Sampi předvedli naprosto jednoznačný výkon a po pouhých 21 minutách zápas ukončili. Nejvíce zářil Ondřej „Supream“ Štěrha, který se svým Phantom Lancerem předváděl neskutečné věci a připsal si dokonce rampage, tedy zabití jediným hráčem všech pět protivníků. Supream válel už v prvním kole, kdy ho rovněž fanoušci označili za MVP kola.

Reportáž z druhého kola Dota 2 najdete ZDE>>>

I v CS:GO očekávaný vyrovnaný duel dopadl jednoznačně. SINNERS si poradili s eSubou 2:0 na mapy a potvrdil tak pozici aktuálního favorita. Jenže nemuselo být vše tak jasné. První mapa skončila v poměru 16:8, ta druhá však mohla dopadnout ještě hodně zajímavě.

Za stavu neuvěřitelných 15:3 totiž hráči SINNERS snad usnuli a poslední bod se jim nedařil vůbec vybojovat. Nechybělo moc a o jednoznačnou výhru by přišli. Na poslední chvíli se probral právě Sebastian „beastik“ Daňo, který vybojoval svému týmu výhru 16:13 ve druhé mapě.

Reportáž z druhého kola CS:GO najdete ZDE>>>

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud