20. dubna 2020 • 16:00

SESTŘIHY: Sinners sekli eSubu a s Brute vládnou tabulce. Sampi dál tápe

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

SOUHRN 2. kola CS:GO | Sinners a Brute jsou se šesti body aktuálními vládci tabulky Sazka eLEAGUE CS:GO. Ve druhém kole si poradili s eSubou, respektive Sampi. Oba šlágry přinesly jednostrannou podívanou. Poraženým zůstal jediný bod z úvodního kola.



SINNERS – eSuba 2:0 

Největší trhák aktuálního kola sliboval kvalitní Counter Strike. Toho jsme se dočkali. Ze strany Sinners to bylo naprosto parádní představení. Hráči trefovali své rány, týmově byly o úroveň výš než jejich soupeř.

Esuba držela se svým protivníkem krok na Vertigu pouze v první polovině. Na favorizované teroristické straně vedli, jenže po změně stran se nedokázali vyrovnat tempu Sinners a první mapa skončila 16:8.

Na mapě eSuby, Mirage, to vypadalo na demolici „modré krve“. Za stavu 15:3 ale Sinners naprosto přestali hrát. Každým kolem byla eSuba blíž neskutečnému comebacku. Každý clutch šel na jejich stranu. Prodloužení bylo na dohled.

Jenže Sebastian „beastik“ Daňo byl proti.

Pokračoval ve skvělém výkonu i v posledním kole a Sinners urvali vítězství i na druhé mapě. 16:13 a tři body pro Sinners. 

MVP série: Sebastian „beastik“ Daňo

Hodnocení utkání:

benq1, trenér eSuby:
„Dnes sme predviedli pomerne dobrý výkon vzhľadom na to, že máme posledný týždeň menšiu krízu a výsledkovo sa nám nedarí. Prvá mapa, Vertigo, nebola pre nás prekvapením, začali sme dobre, ale nakoniec sa ukázalo, že naša CT strana nie je dostatočne dobrá a preto sme túto mapu prehrali. Na druhej mape, Mirage, sme sa za T stranu nevedeli veľmi presadiť, ale po zmene strán sme sa vrátili späť do zápasu a podarilo sa nám dať pekný comeback, ale na výhru to už nestačilo.“

ZEDKO, hráč Sinners
„Do zápasu jsme šli stím, že chceme vyhrát 2-0. Přesně jak jsme předpokládali vetování map, tak se taky tak stalo a nebylo nic, co by nás překvapilo. Moc dobře jsme věděli, že eSuba nebude jednoduchý soupeř, takže ještě před zápasem jsme si řekli pár věcí, které následně fungovaly. Nechtěli jsme podcenit ani jednu mapu. K první mapě de_vertigo, tam jsme si věřili a věděli, že po změnách to eSuba nestihne naběhnout tak jako my, protože 2 dny před zápasem netrénovali a poslední den před zápasem nenatrénujete nové věci. Myslím, že až na pár chyb za naší CT stranu jsme uhráli v jednoznačný výsledek a zde bych neviděl žádný problém. K de_mirage, začli jsme opět suverénní hrou nedávali jsme jim vůbec příležitost se chytit. Za stavu 15:4 pro nás, se ale něco změnilo. Přišel double awp setup ze strany eSuby, který jim fungoval. Myslím, že za takového stavu je jen otázka času, kdy zápas ukončíme a to se nám povedlo za stavu 16-13.“

Gunrunners.AOC – RAMS 2:0

Zápas se stal naprosto jednostrannou záležitostí. Gunrunners překvapili své soupeře a přehráli je komfortně na obou mapách. RAMS dokázali vyhrát pouze 8, popř. 7 kol a zůstávají tak nadále u dna tabulky Sazka eLEAGUE. 

MVP série: Martin „dytor“ Handl

Hodnocení zápasu

xperience, hráč Gunrunners:
„V zápase proti RAMS sme vedeli, že máme individuálne aj teamovo navrch, takže hlavným cieľom bolo sa dostať do mentálnej pohody a hrať jednoducho. Čo sa myslím podarilo podľa očakávaní, aj keď mne osobne prišlo, že RAMS to už v polovici Inferna vzdali a robili nezmyselné pushe.“

nelv1, hráč RAMS:
„Tak zhrnutie tohoto zapasu by som zacal asi tak, ggwp Gunrunners. Velmi zla hra z nasej strany, nic nevychadzalo, prehravali sme kazdy podstatny aim duel. Nedalo sa nic spravit ci uz po individualnej alebo timovej stranke. Uz po prvej mape sme boli na tom dost psychicky zle a podpisalo sa to aj pod zaciatok dalsej mapy. Snad to nabuduci tyzden vyjde lepsie. GGWP."

Sampi - Team Brute 0:2 

Team Brute se stali druhým týmem, který si udržel stoprocentní bilanci. Navázali na dobrý výkon z minulého týdne a nedali Sampi nejmenší šanci. První mapa, Mirage, byla ještě vyrovnaná, Sampi si na ní připsali 11 kol. Na mapě Nuke byli Brute dominantní a konečný výsledek 16:4 znamená další ztrátu pro Sampi.

MVP série: Ondřej „Crazyy“ Švec

ENTERPRISE – DEFEATERS 1:1

Poslední zápas bylo čistě slovenské derby. Defeaters se po dobrém výkonu v prvním kole chtěli vytáhnout proti Enterprise. První mapa nabídla správný slovenský souboj. Zápas byl pořád na hraně. Defeaters se nakonec radovali z vítězství 19:17. Na druhé mapě byl průběh jednoznačnější. Enterprise využili výhody svého map picku a soupeře porazili 16:8. Týmy si tak odnesly shodně po bodu. 

MVP série: Patrik „Zero“ Žúdel

Tabulka po druhém kole Sazka eLEAGUE CS:GOFoto Sazka eLEAGUE

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud