18. prosince 2020 • 14:00

Problémy Cyberpunk 2077 pokračují, hra byla stažena z PlayStation Storu

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
SESTŘIH: Brighton - Manchester City 0:4. Titul je blíž, zářil Foden
VŠECHNA VIDEA ZDE

Obří množství chyb, bugů a až komických grafických nepřesností. Jedna z nejočekávanějších her posledních let byla obřím zklamáním především pro hráče na PlayStation 4 a Xbox One.



Dlouhých 7 let čekali fanoušci na Cyberpunk 2077. Pařbu, kde se mimo jiné potkáte s Johnnym Silverhandem (Keanu Reeves), očekávaly miliony hráčů.

Především ti, kteří hru zapínají na konzolích dnes již starší generace, zuří. Od roku 2014, kdy vyšel Assassin's Creed: Unity, jsme neviděli hru tolik zabugovanou. Cyberpunk je dost možná ještě horší než právě zmiňovaný AC. I přes několikery patche není hra stále v dostatečně hratelném stavu. Především grafický stav je na starších konzolích oproti počítačové verzi tristní.

Problém vývojářům z CD Projekt RED doopravdy přerostl přes hlavu a vše vyvrcholilo stáhnutím hry z PlayStation Store. Již předtím slíbilo Sony hráčům navrácení peněz, společnost však šla ještě o krok dále.

„Usilujeme o to, aby byli hráči s našimi službami maximálně spokojení. I proto budeme nabízet možnost plného navrácení peněz hráčům, kteří si pořídili Cyberpunk 2077 přes PlayStation Store. Cyberpunk 2077 bude také dočasně odstraněn z PlayStation Store,“ stojí v oficiálním prohlášení SIE.

Podle ankety ign.com, kde se ptají hráčů, zda požádají o navrácení peněz za Cyberpunk 2077, vyjádřilo 35% odpovědivších souhlas. Obrovský finanční hit pro CD Projekt RED, jehož akcie spadli za poslední dva týdny téměř na polovinu.

Odkaz na požádání o navrácení peněz. 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud