6. ledna 2022 • 17:57

Bývalí vývojáři z Riot Games možná pomohou snížit počet cheaterů v CS:GO

Autor: Kateřina Sauerstromová
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na Twitteru se objevila zajímavá nabídka ze strany tvůrce anti-cheatu pro Riot Games směřovaná vývojářům z Valve.



John McDonald, vývojář ve společnosti Valve, se těsně před koncem roku 2021 zapletl na Twitteru do nepříjemné diskuze. McDonald napsal ironický komentář k politickému tématu, na který obdržel posměšnou reakci jiného uživatele, který situaci připodobnil ke Counter-Striku a jeho problému s cheatery.

Vývojář z Valve chtěl situaci otočit ve svůj prospěch, což se mu s následujícím tweetem opravdu nepovedlo. „Spoustu práce se udělalo a spoustu se ještě musí udělat, ale na rovinu: Která aktivní online multiplayer hra nemá problém s cheatery?” napsal McDonald. 

K vláknu se připojilo spoustu dalších uživatelů, kteří využili situaci k tomu, aby popsali svou frustraci ze špatného anti-cheatu v CS:GO. Vzhledem k otázce, kterou sám McDonald položil, obdržel od spousty lidí doporučení, aby si vzal příklad z Riot Games. Kanadský komentátor Mohan “launders” Govindasamy zdůraznil, že zatímco v CS:GO se hráči neustále navzájem podezírají z cheatování, ve Valorantu na nic podobného v takovém měřítku nenaráží.

Nejlepší odpověď ale přinesl uživatel pod jménem Nemi, který byl tvůrcem anti-cheatu pro Riot Games.„Johne, rád bych s tebou na tohle téma mluvil. Věřím, že je moje firma schopna vám s cheatery v CSGO velmi pomoct.”

Pod Nemiho tweetem se následně objevilo nespočet pozitivních reakcí plných naděje. Nad tím, zda Valve nabídku přijme a s cheatery konečně něco udělá, ale zůstává otazník.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud