1. prosince 2017 • 12:13

Tipy a sestavy pro HET ligu: Škoda sestřelí Baník i Zlín, Sparta i Plzeň zaberou

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Další kolo fotbalové HET ligy je tu! A s ním samozřejmě turnaje Sazka Fantasy, ve kterých budeme hrát o super ceny. Kdo je zraněný a kdo se v šestnáctém kole HET ligy vyplatí?



Slavia - BaníkFoto Sport

V páteční předehrávce se můžeme těšit na pořádnou diváckou kulisu. Asi dva nejlepší fanouškovské tábory nemůžou být z výkonů svých hrdinů nadšení. Hosté sice v posledním zápase vyhráli, výkon však nebyl zdaleka ideální. Domácí zase nezvládli venkovní utkání a nevyužili první zaváhání Plzně. Slavia je ale na domácí půdě dominantní a s Baníkem by si měla poradit větším rozdílem. I když je Milan Škoda (14 milionů) nejdražším hráčem kola, i tak by se měl vyplatit.

Dukla - TepliceFoto Sport

Střet dvou světů. Zatímco Dukla v sezoně ještě na Julisce neprohrála, Teplice neví, jak chutná výhra na venkovním hřišti. I proto jsou domácí favoritem. Hosté zrovna dvakrát nezáří v koncovce, nabízí se tak varianta Filipa Rady (9 milionů) a jeho obrany s produktivním Jakubem Podaným (11,2 milionů).

Brno - ZlínFoto Sport

Brno se pod trenérem Pivarníkem zvedá a míří tabulkou vzhůru. I kdyby Zbrojovka v tomto kole nebodovala, stejně nebude na sestupových příčkách, na kterých se valnou část podzimu pohybovala. Ale bez šancí na body není, spíše naopak. Výkony Ševců jsou všelijaké, v Brně se jim tradičně nedaří. Zlín v Brně už pětkrát za sebou neskóroval. Naposledy se mu to v lize povedlo v dubnu 2006, kdy tam remizoval 1:1. V dobré formě se ukazuje Michal Škoda (11,1 milionů).

Slovácko - JihlavaFoto Sport

Boj o dno tabulky. Kdo prohraje, „získá ho“. Domácí potřebují po čtyřech prohrách nutně zabrat, naštěstí je čeká oblíbený soupeř. Jihlava totiž neporazila Slovácko v poslední sedmi vzájemných utkání. Moc branek při zápasech těchto soupeřů nepadá. Očekáváme, že domácí budou brát hubenou výhru, kterou vystřelí Tomáš Zajíc (9,5 milionů).

Karviná - BohemiansFoto Sport

Kdo zastaví Bohemku? Klokani neprohráli v lize už šest zápasů v řadě. To Karviná má jiné problémy a do boje o udržení bude na jaře hodně namočená. Líbí se nám výkony hostujícího Jakuba Nečase (9,2 milionů).

Liberec - OlomoucFoto Sport

Další prolomení nepříjemná série pro Sigmu? V minulém kolem porazila pražskou Spartu po 19 letech. V Liberci Hanáci nevyhráli už osm let. V jejich formě však není nic nemožné. Hosté drží několik skvostných sériích, třeba už 531 minut nedostali gól. Liberečtí obránci by mohli mít velké problémy s Tomášem Chorým (11,4 milionů).

Postav tým z hvězd HET ligy, poraž všechny kamarády a vyhraj super ceny!

Hraj Sazka Fantasy a vyhraj nezapomenutelné zážitky Hraj Sazka Fantasy a vyhraj nezapomenutelné zážitkyFoto Sazka

Sparta - Mladá BoleslavFoto Sport

Utkání bude zajímavé tím, že na něm bude poprvé v české lize přítomen videorozhodčí. Jinak jde o dva týmy, které se trápí. Sparta po špatném výkonu nestačila na Olomouc, která se jí na druhém místě zase vzdálila. Hosté mají za sebou zase dvě porážky. Vystřelí domácím důležitou výhru Václav Kadlec (9,7 milionů)?

Plzeň - JablonecFoto Sport

I když Plzeň remízou 0:0 v minulém kole v Teplicích ztratila první body v sezoně a přerušila ligovou vítěznou sérií, neměla by se být nějakého dlouhodobějšího výpadku. Čeká jí oblíbený soupeř, kterému má co vracet. Právě ztráta s Jabloncem na konci minulé sezony byla z jedním důvodů, proč se Viktoria neradovala z titulu. Postavili bychom Milana Petrželu (10 milionů).

 

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud