29. května 2020 • 17:17

Pravděpodobné sestavy: Beauguel ve formě, napraví Sparta prohru s Plzní?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

O víkendu nás čeká 26. kolo nejvyšší fotbalové soutěže a vy můžete opět vyhrávat se Sazka Fantasy! V každém kole se hraje o výhry za 7000 korun. Komu dáte příležitost? Podívejte se na pravděpodobné sestavy, jak je poskládali experti deníku Sport!



Olomouc - PříbramFoto Sport
Oba týmy po restartu soutěže začaly remízou. Příbram ale nezvládá venkovní zápasy. Změní to nový kouč na lavičce Příbrami, Pavel Horváth? V tomto zápase bychom vsadili na Lukáše Juliše (9 milionů).

Zlín - BaníkFoto Sport
Zlínu se dařilo v přípravě. V lize se ale opět potýká s mizernou koncovku. Zlín prohrál v Jablonci (0:1), i když hrál poločas proti desíti. Baník na půdě poslední Příbrami uhrál jen bod (0:0). Za 9,3 milionů bychom vsadili na Tomáše Poznara.

Liberec - SlováckoFoto Sport
Slovácko ve svém prvním duelu po restartu remizovalo se Sigmou (0:0). Slovácko spoléhá na obranu. To je ale styl hry, který vyhovuje i domácím, k vidění tak bude vyrovnaný souboj s vydřeným vítězstvím Liberce. Co předvede Jan Kuchta (10,5 milionů)?

Plzeň - BoleslavFoto Sport
Boleslav je bez Komličenka s Mešanovičem a se Slavií prohrála 0:1. Na půdě Plzně ve Štruncových sadech budou mít velké problémy. Obrana Plzně totiž pod novým koučem Guľou funguje spolehlivě, jedinou branku inkasovala až ve středu na Spartě, kde ale vyhrála (2:1). V tomto zápase je sázka na jistotu – Jean-David Beauguel za téměř 12 milionů.
Slavia - JablonecFoto Sport
Loňský mistr doposud ztratil v Edenu pouze 2 body z 36 možných a obdržel 3 branky.. Slavia navíc třikrát po sobě porazila Jablonec. Ten je venku průměrný (4-5-3), navíc mají negativní skóre (15:18). V trestu je nově Plechatý. Jasná výhra Slavie. Dle nás se prosadí Stanislav Tecl (10 milionů).

Teplice - OpavaFoto Sport
Teplice odehrály už dva ligové zápasy, což je výhoda. Výkony doma a venku se ale hodně rozdílné, na Stínadlech hraje tým přece jen podstatně lépe, zejména směrem dopředu. Po trestu by se mohl v základu objevit nejlepší střelec týmu Jakub Mareš, ve spolupráci s Jakubem Řezníčkem (11 milionů).

Bohemians – BudějoviceFoto Sport
Budějovicím se dařilo před restartem. Naopak Bohemka je na pokračování soutěže dobře připravena, ve středu rozstřílela Teplice (4:0). Klokani mají letos v Ďolíčku skvělou bilanci (7-4-1), kterou si v neděli ještě vylepší a trefí se Matěj Pulkrab (9,6 milionů).

Karviná - SpartaFoto Sport
Karviná na jaře neprohrála a doma ve druhé polovině soutěže neztratila ani bod. Sparta naopak v lize pod trenérem Kotalem ještě nevyhrála. Když se k tomu přičtou průměrné výsledky venku, nedosáhnou Pražané na 3 body ani tentokrát. 

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud