18. září 2020 • 10:26

Pravděpodobné sestavy: nastoupí Plzeň s "Kobrou"? Boleslav čeká na první body

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už dnes večer startuje 4. kolo české nejvyšší fotbalové ligy a s ním i oblíbená Sazka Fantasy. Vytvoř si vlastní tým z reálných hráčů, sbírej body podle jejich výkonů a hraj o 220 tisíc korun. Jak by mohly vypadat sestavy ve čtvrtém kole?



Slavia - TepliceFoto Sport
Teplicím se proti Slavii vůbec nedaří, se sešívanými prohrály už 7krát v řadě! V Edenu tým velice zřídka inkasuje, před bojem o LM se potřebuje naladit. Ondřej Kolář za 11,2 milionu udrží čisté konto. 

Baník - PardubiceFoto Sport
Pardubice o víkendu šokovaly, když remizovaly se Slavií. Mužstvo dokázalo navázat na dobrý výkon proti Teplicím i bojovnou premiéru s Jabloncem, při kterém mělo smůlu. Nováček trápící se Baník pozlobí, ale v tomto zápase bychom vsadili na Daniela Holzera (7,3 milionů).

Opava - BudějoviceFoto Sport
Budějovice zatím uhrály pouze jediný bod. Ani Opava ale nemá důvod k optimismu. Po třech kolech získali bod, stejně jako minulou sezonu nedávají góly. Mohl by se ale ze standartky trefit Pavel Zavadil za 7,3 milionů.

Bohemians - PlzeňFoto Sport
Bohemka na Plzeň umí, alespoň tedy doma, kde s Viktorkou neprohrála už 3krát v řadě. „Klokani“ minimálně poločas Plzeň potrápí, pak může uštknout „Kobra“ za 9,9 milionů.

Liberec - KarvináFoto Sport
Na severu Čech bude k vidění pořádná bitva. Tým kouče Hoftycha nasbíral už 10 žlutých karet. Karviná pro změnu vévodí statistickým ukazatelům v počtu faulů. V utkání budou padat karty, ale střelecky se prosadí Jhon Mosquera (11,4 milionů).
Brno - OlomoucFoto Sport
Nováček z Brna má po třech kolech jediný bod a k tomu hromadu starostí. V posledním duelu se nechal vyloučit kapitán Štepanovský, který vstřelil obě branky Zbrojovky, a mužstvu bude obrovsky chybět. Olomouc má naopak po třech kolech šest bodů, Sigmě prospěl návrat Romana Hubníka (9,6 milionů).

 

Sparta - ZlínFoto Sport
Sparta je po čtyřech letech první v tabulce a v čele by mohla díky losu nějaký ten týden vydržet. Ve třech zápasech jako jediná neztratila ani bod a nastřílela už 12 branek. Zlín je šestý se šesti body a skóre 7:4. To nebývalo v minulosti zvykem, aby střílel tolik branek. Trefí se oba týmy, ale Sparta zvítězí trefou Adam Hložka (12,7 milionů).

Boleslav - JablonecFoto Sport
Jablonec má v nohách čtvrteční duel v Dunajské Stredě, obecně pak Severočeši patří na cizích hřištích jen k průměrným celkům. Na druhou stranu mužstvo má nejlepší obranu, když inkasovalo jedinou branku. Boleslav je bez bodu poslední, proti Plzni ale nehrála špatně. Na hrotu je dravý Václav Drchal (6,7 milionů), který se konečně trefí. 

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud