5. února 2021 • 09:25

Pravděpodobné sestavy: Vrbova premiéra ve Spartě, Příbram přivítá první Slavii

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejvyšší fotbalová liga pokračuje 18. kolem a s ní i oblíbená Sazka Fantasy! Jak si povede trenér Pavel Vrba při své premiéře se Spartou proti Olomouci? Zvládne Příbram zápas proti první Slavii? Podívej se na pravděpodobné sestavy, vytvoř si na Sazka Fantasy vlastní tým z reálných hráčů, sbírej body podle jejich výkonů a hraj o 150 tisíc korun!



Budějovice - BaníkFoto Sport
Budějovice ze čtyř duelů v lednu získaly deset bodů. S Baníkem se Budějovicím ale dlouhodobě nedaří, během posledních tří zápasů tým trenéra Horejše dvakrát prohrál a jednou remizoval. Ostrava venku neprohrála už 5krát v řadě. Proto bychom šanci dali Danielu Holzerovi (7,3 milionů). 

Karviná - OpavaFoto Sport
Slezské derby přinese souboj dvou klubů, které v novém kalendářním roce ještě nevyhrály. Opava na cizích hřištích dlouhodobě paběrkuje, od začátku ročníku přivezli domů jen dva body. Domácí brankář Jiří Ciupa (6 milionů) udrží čisté konto. 

Bohemians - BrnoFoto Sport
Bohemians má za sebou vítězné utkání na Letné. Po slabším období se domácímu týmu tři body do tabulky hodí. Navíc se trefil Tomáš Necid (9,2 milionů), který se doposud trápil.

Plzeň - LiberecFoto Sport
Plzeň vyhrála poslední dva zápasy, potřetí v řadě udržela vzadu nulu, posunula se na pátou příčku tabulky. Liberec ze čtyř utkání vyhrál pouze jednou a aby toho nebylo málo, musí se obejít bez ofenzivního záložníka Mosquery. Za domácí by se mohl prosadit Zdeněk Ondrášek - 10,8 milionů.

Teplice - PardubiceFoto Sport
Obrana Teplic je po zimních změnách špatná, nedaří se ani uzdravenému Grigarovi v brance. Nováček z Pardubic má slušnou šanci gólově se prosadit, naprázdno ale nevyjdou ani domácí, za které se trefí Jakub Mareš (11 milionů).

Jablonec - SlováckoFoto Sport
Jablonec umí na Slovácko doma zahrát, ale právě Slovácko v lednu ani jednou neprohrálo, nabralo sebevědomí, oproti druhému Jablonci má o maličko lepší defenzivu. Do sestavy bychom dali Tomáše Hübschmana (8,4 milionů).

Příbram - SlaviaFoto Sport
Před týdnem porazila Slavia druhý Jablonec. Úřadující mistr potvrdil v lednu svou formu ve všech zápasech, během čtyř ligových duelů nasázel soupeřům 15 gólů! Sázka na jistotu - Abdallah Sima (13 milionů).

Olomouc - SpartaFoto Sport
Olomouc má v nohách úterní duel v Boleslavi. Ofenziva domácích postrádá kvalitního zakončovatele, mužstvo skóruje především ze standardek, včetně penalt. V sestavě Sparty by neměl chybět Lukáš Juliš (10,3 milionů).

Vstoupit do diskuse
1

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud