10. listopadu 2014 • 22:09

My chceme Bohemku, řvali fanoušci. Museli je bolet oči, uznal kouč

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Takhle hazardovat s podporou svých fanoušků... Fotbalisté Bohemians 1905 předvedli v utkání s Brnem mizerný výkon a nakonec mohli být rádi za remízu 0:0. A jindy věrným příznivcům „Klokanů“ ruply nervy. „My chceme Bohemku,“ neslo se Ďolíčkem.



Z mého pohledu to byl nejhorší výkon podzimu. Nebyli jsme ve své kůži. Diváci jsou zklamaní, mají být proč zklamaní, protože to nebyl týmový výkon,“ nebral si servítky trenér Bohemians 1905 Roman Pivarník.

Při některých prohrách, například v Mladé Boleslavi, jsem byl spokojený s výkonem mužstva, ale z dnešního zápasu musely bolet oči. Z obou stran nesplnil prvoligové parametry,“ pokračoval naštvaný kouč.

KOMPLETNÍ SESTŘIH: Bohemians - Brno 0:0
Video se připravuje ...

Pivarníka vytočilo, že jeho svěřenci nebyli po vítězství dostatečně hladoví. „Když nám to nejde herně, musí to jít bojovností, ale to mi u hráčů, kterým se nedařilo, chybělo,“ kritizoval mužstvo.

„Dneska to byl od nás neodvážný výkon, pět hráčů tam neexistovalo. Ani při napadání rozehrávky, ani při podržení balonů, ani při nábězích do koncovky. Neumím si to vysvětlit a jsem zklamaný,“ zakončil Pivarník.

Bohemians - Brno: Famózní zákrok domácího Švengera
Video se připravuje ...

S ostrým hodnocením Pivarníka souhlasil i trenér hostujícího Brna Václav Kotal. „Myslím, že to mělo ke kvalitnímu fotbalu hodně daleko,“ uznal zkušený kouč.

„My v té naší situaci bohužel asi nejsme schopni podat lepší výkon nebo alespoň ohrozit branku soupeře. To, co jsme si, dá se říct, nevytvořili, se ani nedá hodnotit. Určitě spokojenost s bodem z cizího hřiště, ale určitě ne s výkonem. Pokud se chceme zachránit v lize, tak musíme podat o sto procent lepší výkon,“ dodal Kotal.

Bohemians - Brno: Břevno domácího Mosquery
Video se připravuje ...

Kapitán Brna Pavel Zavadil v souboji se záložníkem Bohemians 1905 Jhonem Mosquerou
Kapitán Brna Pavel Zavadil v souboji se záložníkem Bohemians 1905 Jhonem Mosquerou

Bohemians - Brno: Šance hostujícího Vávry
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud