12. září 2015 • 04:58

Na Hušbauera pozor! V Jablonci už ukázal sólo jako od Messiho

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
Vecheta proti Spartě dvakrát na hraně, ČK pro Tanka správně. Liberec měl mít penaltu
VŠECHNA VIDEA ZDE

HISTORIE SYNOT LIGY | Důrazné varování před ligovým šlágrem. Zápasy v Jablonci, který ho čeká s fotbalisty Sparty už tuto neděli, totiž Josef Hušbauer umí. Před necelými čtyřmi lety se mu ale vyvedl mimořádně náramně. K výhře 4:2 totiž přispěl dvěma góly, kterými obrátil skóre z 1:2 na 3:2. Oba se navíc musely líbit fanouškům i z estetického hlediska. Podívejte se na další díl ze seriálu o historii Synot ligy.



Pro Hušbauera znamenal zápas v Jablonci zlom. Zakončil první podzim po příchodu na Letnou povedeným výkonem a teprve poté se natrvalo usadil v sestavě. „Byl to jeden z mých herně i gólových nejlepších zápasů. Když už jsem dal někdy dva góly, nikdy nebyly tak hezké,“ vzpomíná na povedený zápas.

Před poločasem nejdřív vzbudila ohlas jeho přesná rána z dálky jako od Pavla Nedvěda , která zapadla do jablonecké sítě. „Ještě to prolítlo bránícímu Huškovi pod nohama,“ připojil Hušbauer zajímavý detail.

Po přestávce zase Hušbauer skóroval po sólu ve stylu Lionela Messiho . „Šel jsem si pro balon k Erichu Brabcovi , ten mi to dal delší. Když už jsem pak přidal do kroku, tak jsem to zkoušel a zkoušel, až jsem prošel do vápna a zakončil,“ popsal, jak se zrodila zajímavá individuální akce.

Jak Hušbauer řádil v Jablonci: rána jako od Nedvěda a Messiho sólo
Video se připravuje ...

 

 

 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud