17. října 2015 • 21:10

Záložník Bohemians Hubínek dal první ligový gól: Ale bod je ztráta

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Záložník Bohemians 1905 Michal Hubínek si proti Brnu připsal premiérový ligový gól kariéře, ale velkou radost z něj neměl. Fotbalisté pražského týmu totiž doma se Zbrojovkou pouze remizovali 1:1 a po deseti kolech nejvyšší soutěže zůstávají bez vítězství na předposledním místě.



"Sice jsem dal gól, ale znamená to pro nás jenom bod, což je podle mě velká ztráta. Bohužel se z toho nějak radovat nejde," řekl Hubínek po utkání novinářům.

Premiérové ligové trefy se dočkal už při svém pátém startu. "Jestli to mám hodnotit z hlediska mojí kariéry, tak je to samozřejmě skvělé, ale mě v tuhle chvíli daleko víc zajímají body, které teď nemáme," upozornil dvacetiletý středopolař.

V Ďolíčku vyrovnal v 78. minutě krátce po vedoucí trefě Milana Lutonského. "Z levé strany Mosquera centroval do vápna, odrazilo se to ke mně. Sklepnul jsem si to na levou nohu a snažil se jenom prostřelit hráče, které jsem měl před sebou a vyšlo to," popsal gólovou akci Hubínek.

Bohemians - Brno: Gól Michala Hubínka na 1:1
Video se připravuje ...

Přestože Bohemians měli v Ďolíčku mnoho brankových příležitostí, zužitkovali pouze jednu. "Musíme proměňovat svoje šance, abychom vyhráli. Šancí jsme měli fakt hodně, až se sám divím, že jich bylo tolik. Nevím, čím to je. Myslím, že jsme schopní dávat góly, jen to tam teď nějak nepadá," přemítal Hubínek.

Doufá, že vršovický tým brzy začne vyhrávat a opustí sestupové pásmo. Na dlouhou sérii bez vítězství prý na hřišti se spoluhráči nemyslí. "Znát to na nás není, prostě to tam nepadá. Jdeme od zápasu k zápasu a snažíme se tam nechat všechno. Já pevně doufám a věřím, že jednou to tam začne padat a body budou přibývat," dodal mladý záložník.

CELÝ SESTŘIH: Bohemians 1905 - Brno 1:1. Klokani v závěru tlačili, mají bod
Video se připravuje ...

Bohemians - Brno: Bomba Tomáše Čížka ze 30 metrů
Video se připravuje ...

Bohemians - Brno: Gól Milana Lutonského na 0:1
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud