23. listopadu 2015 • 18:26

Liberec dostal Spartu. Gól na DESET přihrávek mezi OSMI hráči

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Liberce pokračují ve výtečném podzimu. Tým, který na jaře bojoval o ligovou záchranu, se vytáhl i v neděli doma proti Spartě. Vítězné brance Dzona Delarge předcházela povedená akce. Zapojilo se do ní osm libereckých fotbalistů, vyměnili si deset přihrávek.



Delargeova šibenice z voleje patří k nejhezčícm trefám českého ligového podzimu. Parádnímu zakončení koňžského reprezentanta ze 65. minuty utkání předcházela i výborná akce celého týmu.

Liberec na vlastní polovině vybojoval balon, hra se přenesla směrem ke sparťanskému vápnu. Každý z libereckých fotbalistů se zbavoval míče maximálně na dva doteky, co nejrychleji ho posouval na svého parťáka.

V jednu chvíli měli domácí i štěstí, kdy se zamýšlený balon do strany odrazil zpět do středu hřiště. Odtud putoval na levou stranu ke krajnímu bekovi Bartošákovi. Jeho povedený centr na zadní tyč doplachtil až k Delargovi, který ho nechytatelnou ranou z voleje napálil do sítě.

Liberec dostal Spartu. Gól na DESET přihrávek mezi OSMI hráči
Video se připravuje ...

Celkem se na akci podílelo osm libereckých fotbalistů, vyměnili si mezi sebou deset přihrávek. „Jsem hrozně rád, že mi dal trenér šanci a jsem spokojený, že jsem dal gól. Zvlášť proti tak silnému týmu,“ radoval se Delarge po zápase v přímém přenosu O2 Sport.

Branka 25letého útočníka byla proti Spartě vítězná, Liberec tak před vlastním publikem sebral body jednomu z aspirantů na titul. "Byl to střet obrovské fotbalové kvality Sparty s našim nasazením a válečnictvím. Tohle vítězství jsme ubojovali všemi dostupnými prostředky," těšilo po utkání libereckého trenéra Jindřicha Trpišovského.

CELÝ SESTŘIH: Liberec - Sparta 1:0, Letenské popravil parádou Delarge
Video se připravuje ...

Ščasný v Liberci řádil. Štval ho sudí, vylétl i na Trpišovského
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud