Tomáš Podvín
8. srpna 2016 • 21:20

Nehrál, teď Slavii zachránil bod. Musíme se ale zlepšit, nabádal Mešanovič

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Od chvíle, kdy bylo jasné, že ve Slavii zůstává Milan Škoda a navíc přišel Gino van Kessel, vypadl ze sestavy. Útočník Muris Mešanovič dostal šanci až v kritické chvíli, když Slavia prohrávala doma se Zlínem ve 2. kole ePojisteni.cz ligy 0:2. Nastoupil už ve 36. minutě. „Nečekal jsem to, ale trenér chtěl něco změnit,“ tvrdil po zápase, ve kterém nakonec zařídil remízu 2:2.



Mešanovič byl po příchodu na hřiště hodně aktivní. Slavii ale ještě nějakou dobu trvalo, než se dostala do tempa. „Musím říct, že mě Zlín překvapil. Hráli fakt dobře kombinačně, měli skvělé kraje. Vedli 2:0 a pak to bylo těžké otáčet,“ připustil útočník.

Právě bosenský forvard byl tím, kdo nakonec Slavii zachránil alespoň remízu. Nejdříve si připsal asistenci na gól Gina van Kessela a v posledních vteřinách nastavení sám vyrovnal. „Jsem spokojený, že jsem dal gól a přimotal se i k první brance. Ale s remízou ne,“ zdůraznil Mešanovič.

Slavia - Zlín: Van Kessel si našel odražený míč a propálil Dostála. Slavia žije
Video se připravuje ...

„Po tom průběhu bod samozřejmě bereme, ale nebylo to od nás dobré. Nejsme za to rádi a musíme se zlepšit,“ dodal slávistický střelec.

Díky čemu se vlastně matná Slavia vzchopila a v minutě dvanácté vydolovala alespoň bod? „Hodně jsme v závěru zjednodušili hru, nakopávali jsme to do vápna. I když tam dali třetího stopera a nebylo tam moc prostoru, tak se nám to nakonec povedlo,“ rozebíral Mešanovič změnu taktiky.

Sám šestadvacetiletý útočník to v posledních týdnech neměl snadné. „Poslední tři zápasy jsem vůbec nehrál, byl jsem trochu nerozehraný. Ale vždy se snažím na tréninku i v zápase odvést maximum. Je to na trenérovi,“ zakončil.

Slavia - Zlín: Mešanovič v poslední vteřině vystřelil Slavii bod
Video se připravuje ...

CELÝ SESTŘIH: Slavia - Zlín 2:2. Domácí Mešanovič zachránil bod v samotném závěru
Video se připravuje ...

Muris Mešanovič oslavuje gól s Dušanem Šventem
Muris Mešanovič oslavuje gól s Dušanem Šventem

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud