Tomáš Podvín
9. srpna 2016 • 04:50

Emoce na Slavii! Pískot fanoušků, pokřik „Uhrin ven“ i bouřka v kabině

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tvrdý dopad na zem. Slávistická euforie z postupu do play off Evropské ligy přes Rio Ave byla tatam. Fotbalisté pražského klubu totiž předvedli ve 2. kole ePjisteni.cz ligy proti Zlínu šílený vstup do zápasu, o poločase prohrávali 0:2 a nakonec vybojovali bod až v posledních vteřinách. Není divu, že v Edenu plály emoce. Fanoušků i trenéra Dušana Uhrina.



Pískot fanoušků

Do Edenu tentokrát dorazilo 7 702 diváků a hlavně „Tribuna Sever“ od začátku hráče Slavie tradičně podporovala. Jenže fanoušci Slavie brzy nechápali. Když šel Zlín do vedení 2:0, svůj tým nepoznávali. A dali mu to jasně najevo.

Právě po druhém zlínském gólu se poprvé z tribun ozval hlasitý pískot. Ten se ještě za chvíli opět změnil v povzbuzování, ovšem když rozhodčí odpískal poločas, spustil se o to větší. Rovněž ve druhém poločase někteří příznivci „sešívaných“ pískali či křičeli na trenéra Dušana Uhrina i hráče.

Živo bylo tradičně i na sociálních sítích. „Profesorský výkon, takhle to nejde,“ shodovali se naštvaní fanoušci Slavie po první půli.

Bouřka v kabině

Není proto divu, že poločasová přestávka neproběhla v domácí kabině v poklidném duchu. „Byla bouřka, trenér si řekl svoje,“ přiznal střídající útočník Muris Mešanovič.

„Ano, malá bouřka byla, ale hlavně jsme nabádali hráče k tomu, aby hráli jednodušeji. V první půli jsme totiž hráli zbytečně komplikovaně,“ potvrdil trenér Slavie Dušan Uhrin. Řev nakonec přece jen zabral, slávisté se v závěru utkání zlepšili a vydolovali bod za remízu 2:2.

CELÝ SESTŘIH: Slavia - Zlín 2:2. Domácí Mešanovič zachránil bod v samotném závěru
Video se připravuje ...

Skandování „Uhrin ven“

Tohle bylo překvapení. Když Slavia v závěru neproměnila velkou šanci a už to vypadalo, že prohraje 1:2, část fanoušků z kotle rozjela pokřik „Uhrin ven, Uhrin ven“. Pár dnů poté, co jeho svěřenci vybojovali postup do play off Evropské ligy na půdě Rio Ave…

„Já jsem nic nevnímal, neslyšel jsem to, takže to ani komentovat nebudu,“ odmítl ovšem Uhrin po zápase. Faktem je, že jiní příznivci Slavie začali naopak fandit. V závěru pak všechny strhla euforie z vyrovnávacího gólu. Přesto se zdá, že to Dušan Uhrin nebude mít v případě dalšího zaváhání snadné.

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje Slavii? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

Slávistická děkovačka s fanoušky
Slávistická děkovačka s fanoušky

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud