24. ledna 2017 • 16:50

Strkanice, loket i kopanec! Mazuch se střetl s exsparťanem Lačným

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Krásné góly, ale taky pořádné dusno. Přípravný zápas fotbalistů Sparty a Ružomberoku (5:0) nabídl fanouškům zajímavou podívanou. Nejvíce se na hřišti jiskřilo v 70. minutě, kdy se do potyčky pustili sparťanský obránce Ondřej Mazuch a někdejší útočník Letenských Miloš Lačný.



Pomalu se blížil konec zápasu, Sparta vedla pohodlně 5:0 a směřovala k třetímu vítězství v přípravě. Hlavičkový souboj Mazucha a Lačného posoudil hlavní sudí jako faul sparťanského stopera a jemu se verdikt vůbec nezamlouval a pustil se do diskuze s Lačným.

To však neměl dělat. Obě horké hlavy se do sebe pustily a roztrhávat je museli spoluhráči, aby zamezili většímu problému. Mazucha následně rozhodčí nevyloučil, ale poslal ze hřiště pryč. Lačný, který Spartě patřil v letech 2010 až 2013, na hrací ploše zůstal.

Potyčka Ondřeje Mazucha s Milošem Lačným
Video se připravuje ...

„Máza (Ondřej Mazuch, pozn. red.) je tvrdý chlap, chce vyhrávat. Ale ta reakce nebyla správná. O tom si ještě promluvíme,“ uvedl k menšímu zkratu sparťanského stopera trenér Tomáš Požár.

Letenští tak museli přeskupit řady. Do hry se znovu vrátil již vystřídaný Aleš Čermák a na stopera se posunul záložník Michal Sáček. Zbytek zápasu si Sparta už pohlídala a pátý celek slovenské ligy porazila 5:0.

Jedinou kaňkou kromě Mazuchova vyloučení byla v závěru neproměněná penalta zkušeného obránce Michala Kadlece .

Trenér David Holoubek se schovává před mrazem
Trenér David Holoubek se schovává před mrazem

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje ve Spartě? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

Požár: Víme, co Konaté umí. Na jaře nám pomůže
Video se připravuje ...

Sáček: Já a pravý bek? Beru to jako cestu do sestavy
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud