6. března 2017 • 10:20

Hejdova ruka na penaltu? Jasná i ukrytá. Obránce Plzně zlili pivem

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jednou se fanoušci Slavie dožadovali ve šlágru s Plzní (1:0) penalty, další hodně sporná situace jim ale zůstala skrytá. A hlavně i rozhodčím. Až detailní opakované záběry odhalily, že hostující stoper Lukáš Hejda ještě před jediným gólem utkání zahrál v malém pokutovém území zcela úmyslně rukou. To když v souboji s Milanem Škodou na zemi pinkl do míče a ten se následně od Murise Mešanoviče odrazil vedle. Na penaltu však nedošlo.



Ještě než k zajímavému momentu došlo, prožil si Lukáš Hejda nepříjemnou chvilku. To když skončil po tvrdém souboji velmi blízko domácím fanouškům a ti mu dopřáli pořádnou pivní sprchu. Plzeňský stoper to pochopitelně moc neocenil, pivo mu totiž přistálo nejen na dresu, ale také v obličeji.

Slavia - Plzeň: Hejda dostal pivní sprchu z Tribuny Sever
Video se připravuje ...

Nedalo se nic dělat, Hejda musel hrát dál i s mokrým dresem. A dlouho si celá defenziva Plzeňských vedla dobře. Jenže po vyloučení Radima Řezníka a příchodu dalších útočníků Slavia svého soupeře přece jen pořádně zmáčkla. A minimálně jednou měla kopat penaltu.

Vytvořte si vlastním tým z hráčů ePojisteni.cz ligy a hrajte o super ceny každý den!

Hrajte Sazka Fantasy Hrajte Sazka FantasyFoto Sazka

V 85. minutě nejdříve nastřelil centrem ruku Patrika Hrošovského domácí Jan Sýkora, ale jeho protesty k ničemu nevedly. Hra pokračovala. Obránce Per-Egil Flo výborně odcentroval, Stanislav Tecl vrátil míč před branku a tam absolvoval Milan Škoda na zemi souboj s brankářem Matúšem Kozáčikem. Důležitější ale byla Hejdova role.

Slavia - Plzeň: Hejda zahrál ve vápně úmyslně rukou, Příhoda neviděl
Video se připravuje ...

Ten byl v souboji sice nenápadný, ale detailní záznam celé situace ukázal, že zcela úmyslně odpálil míč zpod Kozáčika rukou. A to tak, že ten se od dobíhajícího Mešanoviče odrazil mimo. Domácí útočník nemohl zareagovat. Rozhodčí Příhoda ale Hejdovu ruku neviděl a penalta se tak nepískala.

Slavia nakonec ovšem smutnit nemusela. O tři minuty později totiž už obránce Michal Frydrych míč do sítě dostal a domácí tak vyhráli ve vyhecovaném šlágru 1:0. Hejda a spol. odjeli bez bodu.

Pivarník po prohře na Slavii: Krmenčík se potřebuje chytit gólově
Video se připravuje ...

CELÝ SESTŘIH: Slavia - Plzeň 1:0. Šlágr rozhodl Frydrych
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud