Jan Podroužek
30. dubna 2017 • 21:10

Kouč Jablonce se zlobil na sudího: Před gólem Slavie jsme nemohli střídat

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bral bod na Slavii, což je super, ale stejně byl naštvaný. Jednak na svoje hráče, se kterými do zblbnutí driloval v týdnu nájezdy, a jako na potvoru v Edenu pálili jeden za druhým. Ale taky na čtvrtého rozhodčího. „My chtěli střídat, bohužel čtvrtý sudí nám to neumožnil,“ štvalo jabloneckého kouče Zdeňka Kluckého po remíze 1:1, kterou domácí vyválčili až v závěru.



Třetí střídání měl Jablonec nachystané daleko dřív, než se skutečně událo. Ještě před vyrovnávací brankou Murise Mešanoviče, která padla v devadesáté minutě.

„Chtěli jsme sundat Martina Pospíšila, měl toho plné zuby, chtěl jít dolů, a měl za něj jít David Breda. Ale trvalo to strašně dlouho, než jsme to mohli udělat. Hra byla přerušená několikrát, byly možnosti, ale rozhodčí nás tam nepustil,“ zlobil se Klucký na Radka Příhodu, který měl tuhle část zápasu na starost.

CELÝ SESTŘIH: Slavia - Jablonec 1:1. Bod zachránil v závěru Mešanovič
Video se připravuje ...

„Vysvětloval nám to tak, že to nemá připravené, a tak dál, a tak dál, a tak dál... Nevím, proč to neměl připravené,“ povídal Klucký. Jablonec svoje vedení neudržel, v poslední minutě srovnal Muris Mešanovič. Breda vystřídal Pospíšila nakonec až v 93. minutě.

Ale ruku na srdce, Jablonec si za ztrátu může i sám. Michal Trávník byl sám před Jiřím Pavlenkou, Vojtěch Kubista taky, hosté měli dost opravdu vyložených šancí, nakonec se ale radovali dílem vlastňáku Michaela Lüftnera.

„Já vám to řeknu na rovinu, my zrovna ty nájezdy v týdnu cvičili, akce jeden na jednoho, útočník proti brankáři. A na tréninku je kluci dávali. Nevím, proč to nedávali v zápase,“ rozmáchl Klucký rukama.

Slavia - Jablonec: Žolík Mešanovič! Šel sám na Hrubého a vyrovnal na 1:1
Video se připravuje ...

Jablonec vytěžil svoje pozorování, jeho špiclové se zajeli podívat na úterní pohárové utkání Slavia-Zlín, které domácí prohráli 0:1 a přišli o finále.

„Měli jsme soupeře nasledovaného, zvolili jsme i podobnou taktiku jako Zlín, napadali jsme Slavii vysoko, a ta pak měla s rozehrávkou problém. Proto jsem nebyl překvapený, že jsme si vytvořili tolik šancí, Zlín tu taky mohl dát tři góly. Navíc teď přichází rozhodující část sezony, jde o titul, nervozita u Slavie stoupá, hráči jsou pod tlakem, svazuje jim to nohy,“ všiml si Klucký.

Jenže toho se svým týmem využil akorát na bod.

MATCH OVERVIEW LEGACY
30. 4. • 17:30
SK Slavia Praha
SK Slavia Praha
1:1
ONLINE
30. dubna
17:30
FK Jablonec
FK Jablonec
Góly

Domácí: 90. Mešanović

Hosté: 73. Lüftner (vl.)

Sestavy

Domácí: Pavlenka – Frydrych, Lüftner, Deli (56. Barák), Flo – Ngadeu – Sýkora (74. Mingazov), Hušbauer, Ščuk, Zmrhal (64. Mešanović) – Milan Škoda (C).

Hosté: Hrubý – Janković, Pernica, Beneš, Zelený – Hübschman (C) – Diviš, V. Kubista, Pospíšil (90+3. Breda), Trávník – Mihálik (74. Považanec).

Náhradníci

Domácí: Mingazov, Tecl, Bořil, Bílek, Mešanović, Barák, Kovář

Hosté: Valeš, Kysela, Breda, Považanec, Pleštil, Bulíř

Karty

Domácí: Ščuk, Hušbauer

Hosté: Hrubý, V. Kubista

Rozhodčí

Zelinka – Paták, Antoníček

Stadion

Eden Aréna

Návštěva

15 873 diváků

Mešanovič srovnal proti Jablonci v devadesáté minutě: Bod jsme si možná ani nezasloužili
Video se připravuje ...

Slavia - Jablonec: Mingazov si zkoušel vymodlit penaltu, Zelinka nezapískal
Video se připravuje ...

Slavia - Jablonec: Skvělý Hrubý vyškrábl Frydrychovu hlavičku na roh
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud