1. května 2017 • 18:00

Náhrada za Radu? Sparta nabídla Stramaccionimu smlouvu, píší v Itálii

Autor: kub
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Italský trenér ve Spartě? Tahle možnost se zdá být stále reálnější. Aspoň podle informací Gianluky Di Marzia. Renomovaný televizní reportér na svém webu uvedl, že letenský klub nabídl Andreu Stramaccionimu tříletou smlouvu a dal mu týden na rozmyšlenou. Podle informací deníku Sport to ovšem zdaleka není tak žhavé…



Reálný a celkem pravdivý základ – a kolem něj spousta zkreslených či zcela vymyšlených detailů. Tak je prý třeba brát zprávu, kterou už v sobotu na svém webu zveřejnil Gianluca Di Marzio. Reportér televizní stanice Sky uvedl, že Andrea Stramaccioni absolvoval s majitelem Sparty Danielem Křetínským tříhodinovou schůzku, na jejímž konci dostal nabídku tříleté smlouvy a týden na rozmyšlenou.

„Není to pravda. Stramaccioni ani nikdo jiný zatím nabídku trenérské smlouvy od Sparty nedostal,“ řekl však deníku Sport muž, který má o dění v největším českém klubu dokonalý přehled.

Příbram - Sparta: Rada po zápase bouřlivě slavil s fanoušky na tribuně
Video se připravuje ...

V podobném duchu se včera vyjádřil i sám Stramaccioni, rovněž on konkrétní návrh kontraktu od Sparty popřel. Jeho agent pouze připustil, že o rodáka z Říma má zájem Cagliari.

Jen pro úplnost – Di Marzio ve svém článku dále tvrdí, že na Stramaccioniho udělala velký dojem touha, s jakou chce Křetínský vrátit Spartu na český trůn a do Ligy mistrů. Prý by si do Prahy mohl přivést vlastní realizační tým a problémem by nebyly ani posily s mezinárodním renomé...

Lavičce třetího týmu ePojisteni.cz ligy momentálně šéfuje Petr Rada, který po katastrofálním vstupu do jara nahradil duo Tomáš Požár–David Holoubek. Jeho mandát je však od začátku vnímán jako dočasné řešení do konce této sezony, po níž by měl přijít někdo nový.

Více informací o jednání Sparty s případnými trenéry čtěte v úterním deníku Sport!

CELÝ SESTŘIH: Příbram - Sparta 1:2. Letenští navázali na výhru s Plzní
Video se připravuje ...

Příbram - Sparta: Vatajelu má druhou asistenci, Šural druhý gól, Sparta vede 2:1
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud