Jan Vacek
25. května 2017 • 14:57

Plzeň hlásí velkou posilu do středu pole, ze Zlína získala Živuliče

Autor: Jan Vacek
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mobilizace na západě Čech pokračuje. Viktoria Plzeň pokračuje ve výstavbě kádru pro příští sezonu. Deník Sport ve středu informoval, že kádr mistra posílí útočník Jakub Řezníček, nyní má podle informací iSport.cz Plzeň v kapse další výraznou posilu. Ze Zlína přichází univerzální středopolař Diego Živulič.



Získat útočníka a defenzivního středního záložníka. To byla hlavní priorita pro Pavla Vrbu, od příštího ročníku nového trenéra Viktorie Plzeň. Vedení západočeského klubu nelenilo a ještě před koncem stávající sezony má obě mezery zaplněné.

Po Jakubu Řezníčkovi se Plzeň dohodla i se záložníkem Diegem Živuličem. „Všechno je domluvené,“ potvrdil pro server iSport.cz zdroj detailně obeznámený s děním ve Viktorii. Živulič přichází do Štruncových sadů jako volný hráč, po sezoně mu totiž ve Zlíně končí smlouva.

Pětadvacetiletý Chorvat odehrál za Fastav v tomto ligovém ročníku čtrnáct zápasů, ve kterých nasbíral jednu asistenci. Naposledy v nejvyšší soutěži nastoupil na začátku dubna, od té doby nehrál. Vedení zlínského klubu totiž s předstihem oznámil, že v klubu nehodlá pokračovat, proto ze sestavy okamžitě vypadl.

Živulič platí za mimořádně silného a technického polaře, který je schopný pracovat na velkém prostoru. S blížícím se odchodem Jakuba Hromady měla právě na tomto postu Plzeň velkou díru, kterou Živulič od příští sezony zaplní.

Zlín - Plzeň: Kozáčik čaruje, Živuličovu dělovku vytáhl na roh
Video se připravuje ...

Hradec Králové - Zlín: Tvrdou ránou zahrozil Živulič, Ottmar vyrazil
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud