15. června 2017 • 13:08

Zájem Slavie o Konopljanku a Stocha? Zhatily ho výměny trenérů

Autor: šf, sh
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ve Slavii pracují na posilách ze zahraničí, ale zatím se na velkou ránu stále čeká. Když se český mistr ucházel o ukrajinského útočníka Schalke Jevgenije Konopljanku, vše prý vypadalo nadějně, na soustředění v Rakousku s ním už hovořil klubový generální ředitel Martin Krob i kouč Jaroslav Šilhavý. Nakonec došlo k obratu po nástupu nového kouče v bundesligovém týmu. Ze stejného důvodu padá i příchod slovenského záložníka Miroslava Stocha.



Konopljanku prý zájem Slavie upoutal. „Hráč měl velký zájem o působení ve Slavii, v České republice má příbuzné a bylo pro něj zajímavé hrát o Ligu mistrů,“ líčí šéf Slavie Jaroslav Tvrdík . Změna trenéra v Schalke však podle něho jednání zhatila. „Schalke v současné době změnilo názor na možný prodej nebo hostování,“ říká Tvrdík.

Klub z Gelsenkirchenu totiž nově vede Domenico Tedesco a ukrajinský hráč pod ním nic nebalí. „Pokud bude trenér chtít, samozřejmě zůstanu,“ řekl deníku Bild.

Na výměně kouče, tentokrát v tureckém Fenerbahce, ztroskotaly i námluvy se slovenským záložníkem Miroslavem Stochem.

Podle ukrajinského serveru footclub.com.ua má Slavia čerstvě zájem o dvaatřicetiletého pravého obránce Vasyla Kobina, jemuž skončila smlouva v Šachtaru Doněck. „Očekává se, že v nejbližších dnech dostane nabídku,“ uvedl server. Tvrdík však tyto informace odmítá.

TOP 5 přestupů v české lize: kanonýr Janko, bojovník Jugas i mistr přímáků Pilík
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud