10. července 2017 • 17:56

Potíže pro Spartu. Vácha a Néstor odjeli z Rakouska, musí na vyšetření

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Sparta přišla na rakouském soustředění o dva hráče. Z důvodu zdravotních potíží opustili výpravu záložníci Lukáš Vácha s Néstorem Albiachem. První jmenovaný má problém s již operovaným kolenem, španělského fotbalistu zase trápí achilovka. Oba hráči se v Praze podrobí důkladenému vyšetření. 



Vácha si opětovné zranění přivodil v prvním přípravném utkání v Rakousku. Proti Dynamu Kyjev musel v 83. minutě předčasně odstoupit ze hřiště. Trenér Andrea Stramaccioni po utkání uvedl, že se jedná o zranění v minulosti již operovaného kolene.

„Jsem trochu zklamaný z toho, jak agresivně Dynamo hrálo. Podle mého názoru to bylo trochu moc. Lukášovy problémy pro nás nejsou vůbec příjemné,“ řekl Stramaccioni po prohře 1:4.

Kliďas Stramaccioni? Zatím nepěnil, usmívá se Mareček. Z tréninků je rozbitý
Video se připravuje ...

Druhým hráčem, který musel ze zdravotních důvodů opustit Bad Häring je španělský ofenzivní univerzál Néstor Albiach. Ten se s problémy s Achillovou patou potýkal již při kondičním soustředění ve Františkových Lázních, ale do Rakouska nakonec s týmem odcestoval, jenže zranění jej do plného tréninku nepustilo.

Janko: Často čtete o kolapsu hráčů. Proto nabírám kondici pomalu
Video se připravuje ...

V Rakousku navíc na plno netrénuje ani nejdražší sparťanská posila Tal Ben Chaim, kterého trápí svalové zranění z poslední utkání v Izraeli. Naopak Tomáš Rosický už se plně připravuje s týmem. Brzy by měl do zápasu zasáhnout i Rakušan Marc Janko, který se zotavoval se silné virózy.

Stramaccioni sleduje své svěřence při výklusu
Stramaccioni sleduje své svěřence při výklusu

Stramaccioni po porážce: Výsledek není podstatný, hráče poznávám
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud