Jan Vacek
27. srpna 2017 • 11:47

Koubek odletěl do Rennes na prohlídku. Sparta dostane 78 milionů

Autor: Jan Vacek
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Server iSport.cz o tom informoval už v průběhu týdne, nyní se to stává realitou. Gólman Sparty Tomáš Koubek má blízko k přestupu do francouzského Rennes. V neděli odletěl do Francie, kde následně podstoupí zdravotní prohlídku. Letenští vyinkasují tři miliony eur (asi 78 milionů korun).



V sobotu ještě stál v brance Sparty, porážku 0:2 na hřišti Brno ovšem neodvrátil. Zároveň to bylo s největší pravděpodobností naposledy, co gólman Tomáš Koubek přetáhl přes hlavu rudý dres.

O den později totiž už se svými agenty usedl do letadla a zamířil do francouzského Rennes, které o vytáhlého brankáře dlouhodobě projevovalo zájem. „Tomáš v pondělí podstoupí lékařskou prohlídku, následovat by měl podpis dlouhodobé smlouvy,“ uvedl pro iSport.cz zdroj z hráčova blízkého okolí.

Brankář Sparty Tomáš Koubek se zdraví s brněnským Janem Polákem
Brankář Sparty Tomáš Koubek se zdraví s brněnským Janem Polákem

Sparta si bývalého člena reprezentační jednadvacítky vyinkasuje tři miliony eur, tedy zhruba 78 milionů korun.

O možném Koubkově odchodu do ciziny se hovoří delší dobu, spekulace ještě zesílily během léta, kdy pražský klub získal slovenského gólmana Martina Dúbravku. Trenér Andrea Stramaccioni má navíc k dispozici ještě zkušeného Davida Bičíka. Perspektivní Viktor Budínský pak před startem sezony zamířil na hostování do Bohemians.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud