4. listopadu 2017 • 20:56

Uhrin: Červená Agajeva? Neoprávněná. Budeme to s ním ale řešit

Autor: riš
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Velký myšlenkový zkrat předvedl v utkání v Ostravě mladoboleslavský brankář Kamran Agajev. Nejdřív si v 73. minutě vykoledoval úplně zbytečnou žlutou kartu za protesty. O dvě minuty později za stavu 1:0 pro svůj tým při rozehrávání standardky tak dlouho a okatě zdržoval hru, až vyfasoval druhou žlutou. Mladoboleslavský trenér Dušan Uhrin po utkání, které jeho tým nakonec 1:0 vyhrál, vyloučení zpochybnil, nicméně prohlásil, že záležitost bude mít dohru.



„Byla to od něj strašná chyba. A budeme to s ním interně řešit,“ řekl Uhrin. A podobně věc viděl i Lukáš Magera, mladoboleslavský kapitán. „Dostal první žlutou za to, že nadával rozhodčímu. Nevím, co mu řekl, protože česky nemluví, anglicky taky moc ne. Tak jestli něco řekl ázerbájdžánsky… Ale měl v sobě ještě ty emoce a za dvě minuty udělal tady tuhletu blbost,“ pravil Magera, který zápas v Ostravě odehrál na místě stopera.

Uhrin se pak se ale snažil alespoň částečně svého brankáře z vyloučení vyvinit. „Tu první žlutou kartu, musím se na to podívat, dostal za to, že reklamoval dvoumetrový ofsajd. Takže tu červenou pak dostal neoprávněně,“  řekl mladoboleslavský trenér.

Neměl ale pravdu. Situaci, která vyústila v první žlutou pro Agajeva, žádný dvoumetrový ofsajd Baníku nepředcházel. A nejspíše vůbec žádný. Žlutá karta byla, i bez ohledu na to, zcela v pořádku. A ta druhá, která za zdržování následovala o dvě minuty později, také.

Ostrava - Mladá Boleslav: Co přecházelo první žluté Agajeva? Brankář se zlobil kvůli neexistujícímu ofsajdu
Video se připravuje ...

CELÝ SESTŘIH: Ostrava - Mladá Boleslav 0:1. Krásně rozhodl Mingazov, hostům vyloučili brankáře
Video se připravuje ...

Ostrava - Mladá Boleslav: Agajev obdržel za zdržování hry druhou žlutou kartu a je vyloučen
Video se připravuje ...

Hráči Baníku nutí Agajeva, aby urychlil odchod ze hřiště po obdržené červené kartě
Hráči Baníku nutí Agajeva, aby urychlil odchod ze hřiště po obdržené červené kartě
 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud