Jakub Konečný
14. ledna 2018 • 12:12

Stanciu ve Spartě? Anderlecht naši nabídku zatím nepřijal, říká Kotalík

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ačkoliv se belgické a rumunské zdroje předhánějí v tom, kdo dříve oznámí přestup Nicolaeho Stanciua z Anderlechtu do Sparty, skutečnost je taková, že dlouhá jednání zatím k dohodě nedospěla. „Anderlecht naši nabídku včera nepřijal,“ potvrdil v neděli ráno redakci iSport.cz Adam Kotalík, generální ředitel letenského klubu.



Je to sólokapr, který se snaží ulovit média v Belgii, Rumunsku i Česku. A tak se všude v souvislosti s Nicolaem Stanciuem objevují více či méně přesné informace a spekulace.

Sparta se dohodla s Anderlechtem na Stanciuově přestupu za pět milionů eur, tedy 128 milionů korun, tvrdil v sobotu belgický list Het Nieuwsblad. Rumunský deník Gazeta Sportitulor zase s odkazem na hráčovu agentku Anamarii Prodanovou Reghecampfovou uvedl, že Stanciu co nevidět dorazí do Prahy podepsat v novém působišti smlouvu.

Nicolae Stanciu by se mohl stát novou posilou pražské Sparty
Nicolae Stanciu by se mohl stát novou posilou pražské Sparty

Přitom nic z toho není v tuto chvíli pravda.

„Anderlecht naši nabídku včera nepřijal,“ potvrdil v neděli ráno redakci iSport.cz bez dalších podrobností generální ředitel pátého týmu HET ligy Adam Kotalík.

Podle informací deníku Sport Sparta nabídla belgické protistraně za čtyřiadvacetiletého rumunského reprezentanta odstupné čtyři miliony eur plus bonusy a podíl na jeho případném dalším transferu s tím, že jde o maximum, konečný návrh. Víc prý zkrátka nedá.

Pokud by Stanciův příchod nevyšel, plán B se jmenuje Guélor Kanga. Sparta o přestupu gabonského reprezentanta jedná s vedením CZ Bělehrad paralelně a vzhledem k tomu, že sedmadvacetiletému záložníkovi končí v létě smlouva, neměla by jeho cena přesáhnout milion eur.

Horváth o přestupové politice českých klubů, situaci v lize a změnách ve Slavii
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud