Jan Vacek
26. ledna 2018 • 13:29

Belgie volá! Nechtěný Mareček má ze Sparty namířeno do Lokerenu

Autor: Jan Vacek
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nepočítáme s tebou, slyšel v první polovině ledna záložník Lukáš Mareček na Spartě. V zákulisí se proto rozběhla intenzivní jednání o budoucnosti sedmadvacetiletého polaře. Ta má nyní jasnější kontury. Podle informací portálu iSport.cz by Mareček měl přestoupit do belgického Lokerenu.



V zákulisí se dlouhodobě hovořilo o tom, že Letenští se službami zkušeného záložníka nepočítají. Razítko přišlo v první polovině ledna, kdy klub oficiálně oznámil, že Lukáš Mareček neodcestuje s prvním týmem na kondiční soustředění do Španělska. V tu chvíli bylo jasné, že bude rodák z Ivančic měnit adresu.

Hovořilo se o zájmu Brna, velký zájem deklaroval Slovan Bratislava. Podle informací iSport.cz ale Mareček s největší pravděpodobností zamíří do Lokerenu. „O přestupu do Belgie se nyní usilovně jedná. Transfer by mohl být dotažený v nejbližších dnech,“ řekl zdroj detailně obeznámený s průběhem vyjednávání.

Hlavním tématem nyní je, kolik Sparta za Marečka vyinkasuje. Hovoří se o částce ve statisících eur. Pokud všechno půjde dobře, mohl by hráč odletět do nového působiště už během víkendu.

Pro Marečka krok do Belgie není ničím novým, v letech 2010-2013 totiž oblékal dres Anderlechtu. Následně se přesunul do Sparty, se kterou získal jeden mistrovský titul. Ještě na podzim patřil k nejvytěžovanějším hráčům mužstva, celkem odehrál sedmnáct zápasů.

Pražané ovšem dopředu avizovali, že budou chtít střed pole výrazně posílit. V tomto týdnu dotáhli příchod Nicolae Stanciua, usilovně dál jednání rovněž o příchodu Guélora Kangy.

Lukáš Mareček ve Spartě: univerzál, jemuž nejvíc věřil Ščasný
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud