10. března 2018 • 22:08

Petržela střídal Matejova po dvaceti minutách: Prý má alergii, asi na mě

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ani druhý zápas pod Vlastimilem Petrželou fotbalisté Zlína nezvládl. V Teplicích prohráli 1:2 a zkušený trenér běsnil. „Naše obrana nepracovala dobře,“ pustil se do svých svěřenců Petržela. Například Róberta Matejova, kterého poslal na hřiště o poločase, vystřídal už po dvaceti minutách.



Proč to nevyšlo ani v Teplicích?
"Bylo to gólech. Teplice daly dva, my jenom jeden. Přes týden jsme tvrdě pracovali a viděl jsem zlepšení. Nechtěl jsem hrát nakopávané míče, ale naše kombinace byla pomalá a hráli jsme dozadu. Musíme zrychlit a hrát směrem dopředu. Rychlé hráče na to máme, jenže je nevyužíváme. Abych to shrnul – viděl jsem zlepšený výkon, ale stejně nám byl k ničemu."

V sestavě jste udělal pět změn, jak moc se podařily?
"Ty změny jsem udělal, protože jsme minule hráli špatně. A tak dostali šancí jiní, ale že by mě někdo kromě Hronka přesvědčil? To říct nemůžu. Pomalinku se to vytříbí."

Proč jste střídal Róberta Matejova po dvaceti minutách? Bylo to kvůli jeho počínání před druhým gólem Teplic?
"Zeptejte se jeho, to bude lepší. Prý měl nějakou alergii, nevím na co, možná na mě. Neskutečný... Chtěli jsme dát do hry útočníka a nemohli jsme. Jeden se zraní, druhý dostane alergii a třetí nemůže."

Jak to vypadá se zraněným Tomášem Janíčkem?
"Nedokážu říct, vím jen, že má něco s kolenem. Janíčka je škoda, je to poctivý chlapec. Vyhrával souboje s Vaněčkem a jeho zranění naší obranu narušilo. Už nepracovala tak dobře, Hnaníček ho nenahradil. Oni se nezajišťují a hrají jeden na jednoho, to si v dnešním fotbale nemůže nikdo dovolit."

CELÝ SESTŘIH: Teplice - Zlín 2:1. Pěknou akcí rozhodl mladík Žitný
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud