23. března 2018 • 16:36

Biabiany zůstane ve Spartě. V létě se pak naše cesty rozejdou, řekl Ščasný

Autor: iSport.cz, dav
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kauza Jonathana Biabianyho konečně došla ke smírnému konci. Jak informoval na svém webu list L'Équipe, francouzský křídelník, který v pražské Spartě hostuje od začátku sezony z Interu Milán, zůstane až do konce sezony v Praze a znovu se připojí k A týmu. 



Po týdnech rokování se 29letý křídelník opět připojil k A týmu a bude trénovat s ním. O tom, že by se mohl vrátit do sestavy, ale neuvažujte. "Biabiany zůstane v Praze do června a pak se naše cesty rozejdou," řekl jasně sportovní ředitel Sparty Zdeněk Ščasný pro L'Équipe.

Biabiany si stěžoval, že je v letenském klubu úplně odstavený. Rychlík, který za Spartu odehrál 14 utkání, byl po zranění kolene odříznut od prvního týmu, mohl využívat všechno vybavení Sparty, trénoval ale sám. 

Do případu se vložily hráčské odbory FIFPro, jejich právník dokonce označil chování klubu za šikanu. "Jonathan Biabiany má dle smlouvy zajištěný tréninkový režim, má k dispozici všechno zázemí A týmu, kondičního trenéra, který se mu denně věnuje," argumentoval tehdy mluvčí Sparty Ondřej Kasík.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud