Michal Kvasnica
Premium
26. října 2018 • 04:30

Baník chystá změny: vsadí na Procházku, kdo půjde do útoku?

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Birmančevič: Nejlepší hráč ligy. Ukazuje cestu pro velké transfery do Česka
Speciální Sport Magazín před MS v hokeji: program, soupisky i rozhovor s Rulíkem
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dvě remízy a dost? Přestože Baník drží čtyřzápasovou neporazitelnost, je pravděpodobné, že trenér Bohumil Páník dnes (18.00) sáhne v Teplicích ke změnám v sestavě. Poslední dva výkony – v Mladé Boleslavi a především proti Karviné – totiž Ostravské dost důrazně varovaly, že takhle to dlouhodobě nepůjde. Komu dá Páník proti Severočechům šanci? A jak se tím změní ostravská jedenáctka?



„Herní hráč.“

Úsměvným slovním spojením označuje kouč Bohumil Páník fotbalisty, kteří nepatří do jeho druhé vlastní kategorie, tedy mezi „válečníky“. A právě herními typy, přesněji řečeno kreativními, zřejmě Baník vytuní svou základní jedenáctku pro dnešní duel v Teplicích. Důvod je prostý. Ostravským se nedaří najít ideální alternativu za kapitána Milana Baroše , který si odpykává pětizápasový trest.

Euforické utkání proti Slavii sice zvládli díky maximálnímu semknutí, v Mladé Boleslavi si však pomohli standardkami a poslední trápení proti Karviné zachraňovali až v přesilovce, opět trestňákem. „Takhle se hrát nedá!“ láteřil Páník a připustil změny.

Sympatické však bylo, jak se k bídnému výkonu a následné ostré kritice při videorozboru postavila kabina. „Možná jsme potřebovali, aby nás někdo uzemnil a nemysleli si o sobě něco víc. Trošku jsme spadli z hrušky, nálada byla tento týden pochmurnější,“ přiznal záložník Daniel Holzer , jenž minule předvedl nejhorší výkon v ročníku a kvůli nízké známce 3 vypadl z průběžné nejlepší jedenáctky sezony podle deníku Sport.

Mimochodem, baníkovci v týdnu společně navštívili koncert skupiny Kryštof. Třeba i takový teambuilding pomůže k návratu k týmovosti, kterou trenér neustále zdůrazňuje.

Kritika realizačního týmu se pak kromě přístupu valila zejména na útok, konkrétně pak na Ondřeje Šašinku. Mladý

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Program nadstavby Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud