10. prosince 2018 • 04:30

My chceme Spartu! řvali fanoušci. Pro hráče těžké, uznal i soupeř

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Třetí ztráta v řadě, druhá porážka za sebou a opět mdlý výkon. Že se fotbalisté Sparty zmítají v herní i výsledkové krizi, o tom není pochyb. A nyní se proti nim začínají otáčet i vlastní příznivci. Při domácí prohře s Teplicemi vytáhly tribuny do boje proti trenérovi Zdeňku Ščasnému i samotným hráčům. „Byl bych pokrytec, kdybych dělal, že mě to nezajímá. Je to jejich právo a logická reakce,“ řekl kouč sparťanů po utkání.



My chceme Spartu!

Bojujte za Spartu!

Ščasný ven!

Všichni ven!

Nedělní nálada na Letné v domácích sektorech nebyla zrovna k juchání. Zlost vůči hráčům a trenérskému štábu pomalu přetekla a fanoušci ji začali naplno projevovat. Pokřiky, kterými zasypali hráče, trenéry i vedení klubu, byly výmluvné.

„Byl bych pokrytec a lhář, kdybych dělal, že mě to nezajímá. Nesmíte však na sobě dát nic znát. Na druhou stranu je fakt, že pokud hraje mužstvo dobře, všichni jsou nadšení. Pokud nehrajete dobře, a my nehrajeme dobře už delší dobu, jsou nespokojení. Ale je to jejich právo a logická reakce,“ komentoval dění na tribunách trenér Zdeněk Ščasný.

Kreativitě se ani při výsledkové a herní mizérii meze nekladou
Kreativitě se ani při výsledkové a herní mizérii meze nekladou

Situace na Letné už začíná být skutečně vážná. Na první Slavii ztrácí Sparta momentálně už 15 bodů a víc se musí ohlížet na soupeře za sebou, aby ji někdo náhodou nepředskočil v minitabulce top šesti nejlepších mužstev, které na jaře budou hrát o titul.

„Tlak na trenéry a hráče tu není však jen na poslední dva zápasy podzimu, ten je tu každý zápas a za Spartu musí hrát hráči, kteří ho unesou,“ odmítl Ščasný ultimátum. „Přirovnal bych to k tomu, když jsme hrávali evropské poháry. V nich jsme jako tým s naším postavením neměli co ztratit. A takhle proti nám nyní hrají soupeři v lize. A u nás každým nepovedeným zápasem narůstá nervozita, nespokojenost fanoušků i vedení,“ dodal.

Sparta - Teplice: Domácí fanoušci skandují “Ščasný ven!”
Video se připravuje ...

O tom, že se Ščasný a spol. neocitají zrovna v ideální situaci, svědčí i slova teplického trenéra a bývalého Ščasného blízkého spolupracovníka Stanislava Hejkala.

„Ani jsme si se Zdeňkem nic neřekli, jen si popřáli hodně štěstí do dalších zápasů. Slyšel jsem tribuny a není to nic komfortního. Tímhle si nechce projít žádný trenér,“ řekl Hejkal.

„Pokřiky od vlastních fanoušků nepřidají žádnému hráči, rozhodně to sparťanům nepomohlo,“ přidal se k němu teplický stoper Alex Král.

Zareagovat a udobřit si fanoušky před zimní pauzou budou moci sparťané v posledním letošním utkání v sobotu v Příbrami.

SESTŘIH: Sparta - Teplice 0:1. Šok na Letné! Domácí srazil mizerný výkon a Moulis
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud