20. ledna 2019 • 21:53

Liberec si pojistil mladého brankáře z Belgie. Plánuje ještě dvě posily

Autor: apr
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ještě před odletem na soustředění do Turecka oznámil Slovan Liberec, že podepsal dlouhodobou smlouvu s brankářem Olivierem Vliegenem. Devatenáctiletý Belgičan pod Ještědem působil již na podzim, ale nyní se stal právoplatným členem A týmu. Podle slov sportovního ředitele Zdeňka Koukala se však nejedná o posledního hráče, který rozšíří kádr Slovanu.



„Jsem moc rád, že jsem v Liberci. Doufám, že se toho hodně naučím od Marka Čecha, trenéra brankářů,“ řekl v září po svém příchodu do Liberce. Nyní s týmem podepsal dlouhodobý kontrakt.

Belgičan by měl krýt záda Filipu Nguyenovi. „Měl by působit na postu dvojky. Je mladý a talentovaný. V mužstvu působil už tři měsíce na podzim, během kterých potvrdil svoje kvality a zaznamenal nárůst formy. Nabídli jsme mu smlouvu, jedná se o brankáře s velkým potenciálem,“ uvedl v rozhovoru pro klubový web sportovní ředitel Zdeněk Koukal.

Kromě Vliegena by chtěl Liberec přivést ještě další hráče. „Je pravda, že se po odchodu Petra Ševčíka do Slavie snažíme intenzivně získat kvalitního útočníka a ofenzivního záložníka, abychom zvýšili konkurenci a kvalitu celého mužstva. V těchto dnech finalizujeme jednání s dvěma hráči, kteří by měli náš tým posílit. Pokud to dobře dopadne, budeme o tom fanoušky hned informovat,“ prozradil.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud