12. března 2019 • 17:42

Změna v televizi! Řádění na fotbale už neukážeme, tvrdí šéf O2 TV Sport

Autor: šq
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Až příště na fotbale poletí světlice nebo se to na tribuně porve, na stanici O2 TV Sport tyto záběry neuvidíme. „Po sobotním incidentu nebudeme v přenosech Fortuna ligy zabírat divácké excesy,“ napsal na svém Twitteru ředitel O2 TV Marek Kindernay. Reagoval tak na výtržnosti při sobotním šlágru Sparta - Plzeň (4:0).



O2 TV se ve svém postoji inspirovala přístupem Ligy mistrů nebo Premier League, kde nežádoucí chování fanoušků rovněž ignorují. „My chceme ukazovat fanoušky, jejich chorea, to nám nevadí, to vítáme. Ale odmítáme vysílat jejich násilí a excesy typu sobotních výtržností. Nechceme, aby to pro ně byl návod, jak se dostat do televize,“ vysvětluje pro iSport.cz Kindernay.

Televizní šéf se domnívá, že propagace takového chování škodí fotbalu a odrazuje slušné fanoušky od návštěvy fotbalu. „Čím víc toto budeme ukazovat, tím více se lidé budou bát chodit na stadiony. My chceme, aby se rodiny s dětmi nebály přijít na fotbal.“

Stanice tribuny bude zabírat v podobných případech i nadále, ovšem poskytne je pouze na vyžádání například pro potřeby Policie České republiky.

O2 TV se navíc zavázala, že charitativní peníze z příštího dílu TIKI-TAKA věnuje na rekonvalescenci zraněné fanynky z Letné.

Momenty, které zvedaly ze sedaček. Krásné i kontroverzní momenty duelu Sparty s Plzní
Video se připravuje ...

Jak zamezit řádění na fotbale? Změna legislativy a vystrašení hříšníků!
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud