Premium
7. května 2019 • 05:00

Zájem o hráče Jablonce: Holeše loví Sparta, kdo je také na odchodu?

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejpalčivější místo v sestavě Sparty? Jednoznačně pozice pravého obránce. Od příští sezony by to už ale platit nemuselo. Letenský klub totiž podle informací deníku Sport na tento post lokalizoval vysněnou posilu: Tomáše Holeše z Jablonce. Pražané výkonnost šestadvacetiletého beka monitorují dlouhodobě, nyní vyvinou veškerou snahu, aby ho mohli v létě převléct ze zelených barev do rudých. A zřejmě nebude jediný, kdo řady Radova týmu opustí.



Už v průběhu jarní části sezony bylo naprosto jasné, že sportovní vedení Sparty bude obsazení pozice pravého obránce řešit. Ondřej Zahustel se totiž potýká s podprůměrnou formou, na kraji defenzivní linie nijak neexceloval ani Alexandru Chipciu, jemuž navíc na konci sezony skončí v pražském klubu hostování.

Letenští proto vyrazí na hráčský trh. A podle informací deníku Sport si půjdou pro jabloneckého zadáka Tomáše Holeše. „Sparta má o Holeše velký zájem. Nic zatím není dohodnuté, lze ale předpokládat, že oficiální jednání začnou v nejbližším období,“ konstatuje zdroj detailně obeznámený s děním v rudém klubu. Přestupová částka by se mohla pohybovat kolem 30 milionů korun.

Pražané Holešovu výkonnost monitorují dlouhodobě. O jeho možném přesunu ze severu Čech se hovořilo už loni v létě, potom i v zimě. Sparta se ale rozhodla vsadit na duo Zahustel a Chipciu, což se s odstupem času neukázalo jako správná volba.

I proto nyní bude situaci řešit. V letenské kanceláři se dlouho rozebíralo, na jaké jméno vsadit.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud