1. června 2019 • 15:48

Příbramský Skácel po baráži ukončí kariéru: Nerad bych zabíral místo

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Příbramský fotbalista Rudolf Skácel po nedělní odvetě baráže o první ligu proti Brnu ukončí profesionální kariéru. Devětatřicetiletý sedminásobný reprezentant už na jaře prakticky nenastupoval a po zimní přestávce odehrál v dresu středočeského celku jen minutu.



"Tohle je poslední sezona, nerad bych zabíral místo. Myslím, že kariéru jsem měl dlouhou, jednou skončit musí. Sranda v kabině mi bude chybět nejvíc, život ale nekončí," uvedl pro příbramský web Skácel.

Trutnovský rodák prožil bohatou kariéru. V roce 2002 vyhrál s jednadvacítkou evropský šampionát, za reprezentační A-tým si v letech 2003 až 2010 připsal sedm startů a jeden gól.

Na klubové úrovni hrával za Hradec Králové, Slavii Praha, Marseille, Panathinaikos Atény, Heart of Midlothian, Southampton, Herthu Berlín, Larisu, Mladou Boleslav, Dundee United, Raith a naposledy Příbram. Se středočeským klubem vloni postoupil do ligy.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud