Premium
18. června 2019 • 05:00

Souček dál slávistou. Kolik si vydělá? Agent popsal plán do budoucna

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
SESTŘIH: Toronto - Boston 1:3. Pastrňák gólem uklidnil Bruins, Maple Leafs na pokraji vyřazení
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejlepší hráč celé ligy, a odteď i jeden z nejbohatších. Tomáš Souček v letním přestupním okně téměř jistě Slavii neopustí, místo toho podepsal pětiletou smlouvu, která mu má vynést pohádkové peníze. Jeho agent Pavel Paska v placené části článku mimo jiné popisuje, jakou strategii má se svým nejcennějším zbožím vymyšlenou do budoucna, a co bude dalším důležitým milníkem Součkovy kariéry.



Vedení si posedalo za dlouhý stůl, a s ním i nové tváře David Hovorka, Tomáš Holeš a už v zimě dotažený Júsuf Hilál. Hotové přestupy ale na velké předsezonní tiskovce přebila jiná zpráva. Tomáš Souček dle dohody s předsedou představenstva Jaroslavem Tvrdíkem zůstane ve Slavii. A to i přesto, že stanovenou sumu, tedy deset milionů eur, prý dokonce dva zájemci dokázali překročit.

„Měli jsme dvě nabídky na dvanáct milionů eur, přičemž oba kluby byly ochotny jednat i o vyšší částce,“ prozradil Jaroslav Tvrdík. Má jít o jednoho zástupce ze Serie A o jednoho z bundesligy. Problém? Ani jeden z nich se totiž nekvalifikoval do evropských pohárů.

„Od začátku bylo jasné, že budeme jednat pouze s kluby z TOP pěti lig. Z ostatních destinací by mohli platit, co by chtěli, Tomáš by nešel,“ naráží hráčův manažer Pavel Paska například na dřívější nabídky ze Spartaku Moskva nebo Fenerbahce Istanbul.

„Z těch TOP pěti soutěží přišly dvě odpovídající nabídky, ze Serie A a bundesligy, ale ty zase nesplňovaly jiné naše kritérium, a sice sportovní. Chtěli jsme pouze ty kluby, které hrají Champions League nebo Evropskou ligu,“ doplnil Paska.

Takže co je nového. Tomáš Souček podepsal nový pětiletý kontrakt. Nejde tu ale jen o jeho délku, má to být smlouva, jaká se v Česku jen tak nesjednává. Čtyřiadvacetiletý záložník se podle zákulisních zpráv má stát velkým boháčem. Jeho příjem může

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud