4. července 2019 • 20:45

Stanciu řekl, proč jde do Slavie. Mluvil s Trpišovským, ohromil ho i Eden

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

O zájmu Slavie se Nicolae Stanciu dozvěděl po konci sezony a pocit, že o něj klub celou dobu bojoval, byl hlavním motorem jeho přestupu z Al Ahlí do týmu českého mistra a zpět do Evropy. „Neříkám, že bylo chybou jít do Saúdské Arábie, ale teď jsem rád, že jsem tady,“ říká v rumunský reprezentant, který rok strávil u rivala ve Spartě, v rozhovoru pro klubový web.



 „Upřímně, tím, co mě nejvíce motivovalo, byla touha Slavie mě získat z Al-Ahlí. O zájmu Slavie jsem se dozvěděl po konci sezony. Během reprezentační přestávky jsem doufal, že se přestup uskuteční, protože jsem věděl, že mě klub opravdu chce. Bylo pro mě skvělé vidět, že o mě celou dobu bojoval. Motivace přestoupit pak pro mě byla o to větší,“ přiblížil Nico Stanciu, kterému prý chyběl i evropský fotbal.

„Proto jsem se rozhodl vrátit zpět a chtěl bych poděkovat Slavii za možnost, kterou mi dala. Skutečně jsem se velmi chtěl vrátit do Evropy. Neříkám, že bylo chybou jít do Saúdské Arábie, ale teď jsem rád, že jsem tady. Každá předchozí zkušenost mi pomohla v tom stát se hráčem, kterým jsem nyní,“ podotkl pro web Slavie.

Nicolae Stanciu a jeho zdravotní prohlídka před podpisem smlouvy ve Slavii
Nicolae Stanciu a jeho zdravotní prohlídka před podpisem smlouvy ve Slavii

Superposila, jak rumunského záložníka Slavia tituluje na sociálních sítích, prý komunikovala i s koučem Jindřichem Trpišovským. „Poslali jsme si pár zpráv před přestupem. To, že jsem mluvil s trenérem, mi také pomohlo v přestupu, protože jsem sem opravdu velmi chtěl přijít a pracovat s ním. Řekl mi, že mě v klubu chce. Byl mi v přestupu velmi nápomocný a jsem rád, že jsem tady,“ vyzdvihl Stanciu.

Ten si v dresu největšího rivala Sparty zahrál i proti Slavii, v Edenu ale nikdy nenastoupil. A Sinobo Stadium na něj udělal velký dojem. „Byl jsem ohromen, protože jsem ho ještě nikdy neviděl. Všechno je nádherné – od šaten, přes tribuny, až po klubové muzeum. Podmínky jsou perfektní. Byl jsem skutečně ohromen, když jsem sem dorazil,“ uzavřel.

Vše o Slavii čtěte zde »

Sporťákovo KO: Stanciu jako Weiss a rozhodčí v plamenech
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud