22. července 2019 • 15:48

iSport PODCAST: Bude zlepšení Sparty dlouhodobé? Stačí Slavii její stopeři?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je tady nový díl iSport PODCASTU! Druhé kolo Fortuna ligy je za námi a Sparta si připsala svou první soutěžní výhru pod trenérem Václavem Jílkem. Obrátili Letenští list po blamáži se Slováckem a viděli jsme pravou tvář týmu? Bylo správné, že jablonecký trenér Petr Rada nasadil do zápasu amatérského stopera Jiřího Váňu? To vše najdete ve video verzi diskuze s redaktory deníku Sport a iSport.cz Jonášem Bartošem a Martinem Mlsem.



A co dalšího nabízí celý díl dostupný na iSport.cz/podcasty, aplikaci YouRadio a všech podcastových aplikacích a Spotify? 

iSport PODCAST řeší i další klíčová témata uplynulého, ale i nadcházejícího týdne. Při slávistické demolicí Teplic zazářil Petr Ševčík – stane se kreativní záložník letošní ligovou kometou? Jak jisté bylo stoperské duo Hovorka - Kúdela a poradí si Slavia ve středu obrany z vlastních zdrojů? Teplice zažily další výprask po ostudě 0:8 s Mladou Boleslaví – učinily přes léto dost správných změn? A co může Plzeň čekat od Olympiakosu, kdo je favoritem druhé ligy a také jak se předvedla reprezentační devatenáctka na mistrovství Evropy?

Odebírejte iSport PODCAST:
SPOTIFY * PLAYER FM * RSS

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud